Официално ще има „И просто така..." Сезон 2

Феновете на "Сексът и градът" са щастливи, ще има още от любимия им сериал.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 22 август 2022

Точно така, официално ще има сезон 2 на "И просто ей така...".

HBO обяви, че продължението на „Сексът и градът" ще се върне за още един див сезон.

„Радвам се и съм развълнуван да разкажа повече истории за тези жизнени, смели герои – изиграни от тези могъщи, невероятни актьори. Факт е, че всички сме развълнувани. И точно така… нашият сексуален живот се завръща", каза Майкъл Патрик Кинг в изявление, според Deadline.

fvgbhn

Преди да бъде официално подновен, сценаристът/режисьор Кинг и Сара Джесика Паркър разкриха, че и двамата се интересуват от завръщане, както съобщава Variety. „Определено, да", каза тя, която е и изпълнителен продуцент, когато я попитаха дали иска да продължи.

„Майкъл и аз говорихме преди две седмици и казахме: „Добре, кога ще говорим за това?" Защото имаме календар и не искаме да оставяме да минава твърде много време. Усеща се, че има импулс.", разказа актрисата тогава.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО НЕ ВИДЯХМЕ ЕЙДЪН ВЪВ ФИНАЛА НА "ПРОСТО ЕЙ ТАКА"?

cfvgbhn

Сарита Чудхури, която играе Сима, също каза, че би искала втори сезон. „Точно онзи ден си мислех и се чудих. Защото има момент, в който те ви уведомяват дали ще има или няма да има, а ние все още не сме на този етап. И си мислех "Боже, надявам се да има", каза тя пред Entertainment Tonight през януари.

„Чувствам, че вторият сезон ще може просто да се запознае с това кои са те в действителност, вместо да свикне публиката да вижда това, което вижда. Така че бих се радвала на втори сезон, но наистина не знам.", сподели желанията си актрисата.

cvbn

Тъй като шоуто ще бъде подновено през пролетта, те ще имат нужда от време, за да напишат сценариите, да съберат актьорския състав и да заснемат всичко. Въпреки това, надяваме се, че дори с всичко това, ще могат да пуснат епизод в края на 2022 г. или началото на 2023 г.

Въпреки че официалният списък с актьори все още не е обявен, може да се предположи, че несъмнено ще се върнат Кари, Миранда и Шарлот.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ НИ ВОДИ ЗАД КУЛИСИТЕ НА "ПРОСТО ЕЙ ТАКА"

fghj

Другата изненада е, че друго познато лице от оригиналното шоу се присъединява в сезон 2 на "И просто ей така..." и това е Ейдън Шоу, старият годеник на Кари, който произвежда мебели, изигран от Джон Корбет. 

Според ексклузивно съобщение от Deadline, „Ейдън Шоу ще се събере отново с бившата си любов Кари Брадшоу в "И просто ей така"… на HBO Max" и се предполага, че е „подготвен за няколко епизода във втория сезон от продължението на „Сексът и градът".

Представителите на HBO Max и тези на актьора не потвърдиха или не отрекоха.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA