Защо не видяхме Ейдън във финала на "Просто ей така"?

Кари Брадшоу излезе на няколко срещи в продължението на "Сексът и градът", но нито една от тях не включваше Джон Корбет.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 февруари 2022

Когато в първия епизод на така дългоочакваното продължение на "Сексът и градът" сценаристите се сбогуваха с Тузара, верните фенове предположиха, че това е най-удачният момент в живота на Кари Брадшоу да се появи нейният друг любим - Ейдън.

Актьорът Джон Корбет играе годеника на Кари между 2000 и 2003 г., а последната му поява е във втория филм през 2010 г. През април 2021 г. той сподели, че отново ще бъде на разположение за "няколко епизода" и харесва "всички тези хора, които бяха много мили с мен".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: И ПРОСТО ЕЙ ТАКА... САМАНТА Я НЯМА, PELOTON СЕ СРИНА, А ХЕЙТЪТ НЕ СПИРА

57

ВНИМАНИЕ! Спойлери! Ако вече сте гледали последния епизод и силно сте се надявали той изненадващо да се появи и да спре Кари на моста в Париж, вероятно сте останали разочаровани.

"Джон Корбет би трябвало да пише лични извинителни бележки. Ние не казахме нищо", споделя сценаристката Джули Ротенбърг пред Deadline.

57

В същия разговор Майкъл Патрик Кинг потвърждава, че никой от членовете на екипа не е коментирал предполагаемите взаимоотношения между Кари и Ейдън, което ни обърква на няколко нива. Дали изявлението на актьора е било несъгласувано с продуцентите и появата му е трябвало да бъде тайна? Или се е случило нещо друго, за да не вземе участие в reboot-a?

ОЩЕ ОТ GRAZIA: INSTAGRAM АКАУНТ НИ ВОДИ ПРАВО В ГАРДЕРОБА НА "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ"

"Винаги се опитваме да бъдем много сдържани и да гледаме на реалността, на това, което хората преживяват. Няма нищо общо с пристигането или липсата на такова от Ейдън", коментира още Кинг. "Струва ми се, че това беше много за Кари. Този сезон беше много. Искахме да я поставим в роля и да ѝ помогнем да види светлината. Последният епизод се казва така. Искахме да я измъкнем. Завръщането на Ейдън е голяма история, която всички у дома написаха, но ние не сме обмисляли."

57

Всъщност в последната сцена от "Просто ей така" видяхме Кари да се целува със своя подкаст продуцент Франклин, но към момента не знаем дали това е началото на дългосрочен романс или просто искра.

"Случва се от нищото и искахме да покажем, че може да се появи в живота ви, когато най-малкото очаквате. Колкото и класически да е този сюжет, той беше на повърхността през цялото време и тя не можеше да го види. Какво се случва зад тази врата и какво се случва след това? Все още не знаем."

Дали ще има втори сезон на шоуто, към момента не е ясно. Кинг обаче се надява на продължение. "В момента водим разговори за сюжетните линии с актьорите и с мрежата. Това е много жив франчайз - нека просто го кажем така."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA