Ейдън се завръща в продължението на "Сексът и градът"

Тузаря може да е извън картинката, но другият любим мъж на Кари е на разположение за "поне няколко епизода".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 април 2021

Новините за голямото завръщане на "Сексът и градът" се оказаха лъч светлина за всички верни последователи на попкултурния феномен, които продължават да му се наслаждават и към този момент.

Точно за тях е и вълнуващата информация, че Джон Корбет (добре познат като Ейдън) ще "участва в шоуто" и е "много развълнуван" от този факт.

В оригиналната продукция Корбет играе годеника на Кари между 2000 и 2003 г., а последната му поява е във втория филм през 2010 г. Този път той сподели, че ще бъде на разположение за "няколко епизода", в които участие ще вземат Синтия Никсън, Сара Джесика Паркър и Кристин Дейвис. 

"Харесвам всички тези хора, те бяха много мили с мен", споделя актьорът, очевидно несъгласен с твърденията на Ким Катрал, която разкри, че средата на снимачната площадка е била откровено токсична.

57

Поредицата от 10 епизода ще дебютира в каталога на HBO Max вероятно в началото на следващата година, а изпълнителните продуценти в лицето на Майкъл Патрик Кинг и самата Сара Джесика споделят, че COVID-19 "очевидно ще бъде част от сюжетната линия на героите".

Очаквате ли с нетърпение големият момент?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA