Саманта няма да бъде в продължението на "Сексът и градът", но...

... как екипът на продукцията ще обясни нейното отсъствие? Вече може и да сме наясно с правилния отговор.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 февруари 2021

Януари донесе със себе си няколко добри новини. Може да се каже, че сред всеобщите фаворити се оказа тази за завръщането на "Сексът и градът", което ще се случи с 10 епизода за стрийминг платформата HBO Max.

И докато Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън отново ще се превъплътят в Кари, Шарлот и Миранда, на екран този път ще липсва Ким Катрал, която категорично отказа да изиграе Саманта и да се присъедини към останалия екип на продукцията, чиито снимки започват в края на пролетта. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: Защо "Сексът и градът" няма нито един коледен епизод?

Разбира се, наблюдателните и любопитни фенове на попкултурния феномен взривиха интернет пространството със стотици теории за това как би могло да бъде обяснено отсъствието на Ким Катрал, но вече знаем верният отговор и той не е, че Саманта ще бъде убита. 

В ново интервю главният директор на съдържанието в HBO Max споделя, че Саманта и момичетата просто вече нямат общи допирни точки в живота си. "Няма да повтаряме "Сексът и градът", няма да разкажем историите им  от времето, в което са били на 30. Точно както в реалния живот, хората идват и си отиват. Приятелствата избледняват и започват нови такива. Напълно реална възможност е приятелите, които сте имали на 30, да не са в живота ви, когато сте на 50", разкрива тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: Кейтлин Дженър ще участва в продължението на "Сексът и градът"?

Причината Ким да откаже присъединяването си към reboot-a е крайно скандалната ѝ публична вражда със Сара Джесика. Всичко това стана ясно, когато Паркър изрази съболезнованията си към Ким, чийто брат почина през 2018 г. "Нека да кажа това МНОГО ясно, ако все още не съм го направила. Ти не си моето семейство. И не си ми приятелка" е нейният отговор, довел до заключението, че трети филм със сигурност не би могъл да се случи.

57

Веднага след това изплуваха и слухове за немалко конфликти от снимачната площадка. Когато през 2008 г. Сара е получила 300 000 долара допълнително за ролята си на изпълнителен продуцент, без да има особени задължения към първия филм за големия екран, Ким е поискала увеличение на своя хонорар. Това, от своя страна, е предизвикало сериозни полемики и останалите главни актриси дори не са се хранили с нея по време на почивките.

Каквото и да се случва, сигурни сме, че всички ще проследят с интерес новите виждания на Кари, Миранда и Шарлот. Дали ще има секс и град, когато случващото се ще е в условията на COVID-19? Надяваме се, че да.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA