Кейтлин Дженър ще участва в продължението на "Сексът и градът"?

Признаваме, че след като се замислихме, член от клана Кардашиян-Дженър определено ни се струва логичен избор за нов герой.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 януари 2021

"Сексът и градът" се завръща. Телевизионното продължение на попкултурния феномен, озаглавено "And Just Like That...", ще гледаме специално в стрийминг платформата HBO Max.

И докато пред камера ще се завърнат трима от членовете на оригиналния актьорски състав - Сара Джесика ПаркърКристин Дейвис и Синтия Никсън, Ким Катрал ще пропусне възможността още един път да влезе в кожата на Саманта Джоунс.

Отказът на звездата провокира остри реакции измежду верните фенове, които, така или иначе, очакват reboot-а с нетърпение. И понеже всяко ново нещо идва с нови лица, в публичното пространство вече започнаха да циркулират слухове за появата на непознати до този момент герои.

Изненада определено се оказа името на Кейтлин Дженър. Разбира се, към момента евентуалното участие на транссексуалната икона е само слух и не е ясно дали вече има подписан договор, както и дали при евентуална поява, тя ще влезе в образ или ще бъде себе си. Според източници, близки до екипа на сериала, решението е взето, за да може шоуто да бъде приобщаващо спрямо всички различни общности.

"Кейтлин е медиен материал, по един или друг начин, вече 50 години. Тя е наистина идеална", споделят нейни приятели, уверени, че сценаристите искат нови лица за шоуто, но все такива, които ще провокират интерес. Не е изключена и възможността тя да бъде четвъртата приятелка в групата, но се съмняваме, че подобен риск ще се отрази добре на успеха на сериала.

Междувременно стана ясно, че феновете на SATC ще се запознаят с още две нови лица, които "ще отразят света, в който живеем, много по-точно". Кари Брадшоу не се страхува да пита, ами вие?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA