COVID-19 ще намери място в продължението на "Сексът и градът"

Трудно можем да си представим как Миранда, Кари и Шарлот се разхождат из Ню Йорк с маски, но все пак...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 февруари 2021

Посрещнахме с широко отворени ръце новините за завръщането на "Сексът и градът", но имайки предвид времето, в което те се появиха, нямаше как да не се запитаме дали пандемията ще намери място в живота на любимите ни Кари, Шарлот и Миранда, които ще "се ориентират в любовта и приятелството през 50-те години" за reboot-а на попкултурния феномен, озаглавен "And Just Like That".

И макар това ужасно дълго изречение да е опит за събиране на всички основни повратни точки (Не го бяхте забелязали? Чудесно.), оказва се, че COVID-19 ще бъде част от сюжета. "Очевидно е, ще получи своето място в сюжетната линия, защото това е градът, в който тези героини живеят", споделя Сара Джесика Паркър пред Vanity Fair. "Как ще се промени животът им, след като приятелите изчезнат? Вярвам, че сценаристите ще разгледат всичко внимателно."

Екранната Кари Брадшоу добави, че "And Just Like That..." ще има нови попълнения в екипа, които да внесат "нов жизнен опит, политически мирогледи и социално ангажирани действия", за да може сюжетът да бъде максимално релевантен на всичко, което се е променило от 90-те насам. 

57

Към 10-те планирани епизода от специалната поредица няма да се присъедини единствено Ким Катрал, която неведнъж заяви публично отказа си да влезе в образа на Саманта Джоунс, споделяйки, че снимките на проекта са променили живота ѝ, в не толкова приятния аспект на нещата. "Преживях времето, в което бих играла Саманта Джоунс. Не мога да разбера защо просто не сменят с друга актриса. "Не" означава "не", споделя тя в интервю преди няколко години.

И понеже вече всички очакват завръщането с нетърпение, без значение дали Кейтлин Дженър ще се присъедини към актьорския състав или не, очаква се снимките да започнат в края на пролетта, което означава, че епизодите ще се появят в каталога на HBO Max в края на 2021 г. или в началото на 2022 г. Честно казано, имаме усещането, че чакането ще си заслужава.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA