"Сексът и градът" се завръща с продължение по HBO

Кари Брадшоу и (почти цялата) компания се завръщат с нови 10 епизода още тази година.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 януари 2021

Следвайки неписаното правило, че щом дадени слухове циркулират във въздуха около Холивуд за повече от месец, то съдържанието им е истина, готови сме да споделим, че "Сексът и градът" се завръща!

Телевизионното продължение на попкултурния феномен, озаглавено "And Just Like That...", ще гледаме специално в стрийминг платформата HBO Max. Очаква се пред камера да се завърнат трима от членовете на оригиналния актьорски състав - Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън.

Към 10-те епизода няма да се присъедини единствено Ким Катрал, която неведнъж заяви публично отказа си да влезе в образа на Саманта Джоунс, споделяйки, че снимките на проекта са променили живота ѝ, в не толкова приятния аспект на нещата.

Въпреки че датата на излизане на лимитираната поредица все още не е публично обявена, екранните Кари, Шарлот и Миранда споделиха кратко видео, което накара феновете да очакват голямото завръщане с нетърпение. "Не мога да не се чудя... къде са те сега?, казва тя в описанието под клипа, който включва пейзажи от Ню Йорк и компютърния екран на г-ца Брадшоу.

"Всичко е възможно .... Ще се видим там", споделя Дейвис в официалния си Instagram акаунт, докато Никсън казва: "Вие, аз, Ню Йорк... всичко е възможно."

57

Продукцията, базирана на едноименния роман на Кандис Бушнел, се излъчва по HBO между 1998 и 2004 г., а филмовите продължения от 2008 г. и 2010 г. са естествено продължение на горещите теми в женското ежедневие. 

Предстоящият reboot ще се фокусира върху Миранда, Кари и Шарлот, които се "ориентират в пътуването от сложната реалност и приятелството през 30-те до още по-сложната реалност и приятелството през 50-те."

Очаква се снимките да започнат в Голямата ябълка в края на пролетта, а Паркър, Никсън и Дейвис да влязат в ролята на изпълнителни продуценти заедно с Майкъл Партик Кинг, който е сценарист и режисьор на двата филма "Сексът и градът". Може да започнете с вълнението (и виковете, които го съпътстват!) ОЩЕ СЕГА. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA