Instagram акаунт ни води право в гардероба на "Сексът и градът"

Отиваме зад кулисите на "Сексът и градът" и всички модни решения, които ще видим в неговото продължение съвсем скоро.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 август 2021

Съвсем скоро истерията по "Сексът и градът" отново ще завладее милионите почитатели и почитателки на попкултурния феномен. Как можем да сме сигурни ли? Само с появата на първите кадри от снимачната площадка, всички започнаха да говорят за голямото завръщане на поредицата, за актрисите в нея, за визиите, с които те се появяват по улиците на Голямата ябълка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ (НЕ)ДОСТЪПНИ ВИЗИИ ОТ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ"

И докато изпълнителните продуценти на предстоящия reboot обещават да не ставаме свидетели на "възраждане" на старата история, а по-скоро на реинкарнация в новата, по-сложна реалност, по незнайна за нас причина, официалният Instagram акаунт @andjustlikethatcostumes има почти 50 хиляди последователи (към момента на писане на този текст), така че е напълно вероятно да сте го пропуснали.

Зад него стоят Моли Роджърс и Дани Сантяго - костюмните дизайнери, които ще обличат Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис, Синтия Никсън и другите любими персонажи за лимитираната поредица от 10 епизода.

"Присъединете се към международното ни стилно пътуване, по време на което ще споделяме фотографии от снимачната площадка и отвъд", гласи описанието под първия им пост.

Измежду следващите публикации виждаме екранната Кари Брадшоу по време на night out в Ню Йорк, немалко попадения от Chanel, купища токчета, екстравагантни модни решения, референции от оригиналната поредица и любимите Шарлот, Кари и Миранда.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ" НЯМА НИТО ЕДИН КОЛЕДЕН ЕПИЗОД?

Както стана ясно неколкократно, за съжаление, Ким Катрал няма да влезе в образа на Саманта, така че логичният въпрос е колко секс ще има в града този път? За стилните попадения вече сме наясно.

Очаква се официалната премиера да бъде в каталога на стрийминг платформата HBO Max до края на тази календарна година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA