"След щастливия край" не е последния филм от поредицата

Феновете на поредицата "След", могат да бъдат щастливи, защото предстоят още кадри с любимата двойка Теса и Хардин.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 25 август 2022

Стана ясно, че ще има пети пореден филм, наречен „After Everything", част от поредицата „След", който излезе през 2019 г.

Сигурни сме, че всички фенове четат написаното втори и трети път, тъй като точно когато си мислехме, че официално се сбогуваме с Теса и Хардин, в началото на септември, когато излиза четвърта част от поредицата, екипа пуснаха специалната изненада. 

"След щастливия край", който ще излезе в началото на септември тази година не е краят на любовната история между двамата объркани младежи. Изглежда, че ще има нов пети филм, озаглавен "After Everything" и ще служи като големия финал на поредицата "След".

По-рано днес самият Хироу разкри, че петата част, ще започне да се снима скоро и феновете могат вече да се вълнуват за новината и да тръпнат в очакване какво ще се случи в края.

Според акаунта на филмовата поредица в Инстаграм, и Хироу, и Жозефин ще участват в петия последен филм.

Изненадата е, тъй като цялата поредица е базирана на книгите "След", "След сблъсъка", "След падането" и "След щастливия край", петата част "After Everything" няма да има общо с оригиналната поредица.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "355", "МОРБИУС" И ДРУГИТЕ HOT ФИЛМИ НА 2022 Г.

Петата книга, част от книгите на Анна Тод се казва "Before" и показва гледните точки на приятелите на двойката и какви са преживяванията им относно яркия и пълен с обрати романс между Теса и Хардин.

За разлика от това, филм №5 ще продължи любовната история на двамата с възможен скок във времето, за да покаже къде се озовават в бъдещето.

Тъй като проектът беше току-що обявен, няма точна дата кога ще излезе. Въпреки това, всички четири филма се придържаха към годишен график за пускане, така че е безопасно да се каже, че последния пети филм може да излезе около септември 2023 г.

През това време можем да се наслаждаваме на четвъртия филм, който ще бъде пуснат по кината утре на 26 август в България.

Лентата ще ни потопи отново в така познатите страсти между Теса и Хардин и ще ни покаже дали Хардин ще превъзмогне истината, която научи за семейството си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA