"355", "Морбиус" и другите hot филми на 2022 г.

Сценаристите и продуцентите обещават да ни залеят с майсторски сюжетни линии, красиви локации и цял куп знаменитости.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 януари 2022

Ходенето на кино вече си е цяло преживяване, горе-долу наравно с възможността да пътуваме по света, че дори и у нас. Ако вие също сте съгласни с това тъжно, скромно, но абсолютно вярно твърдение, искате да видите предложенията, които ще се състезават за сърцата и вниманието ни през новата година.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 15-ТЕ СЕРИАЛА, КОИТО ОЧАКВАМЕ И ЩЕ ГЛЕДАМЕ ПРЕЗ 2022 Г.

"355"
/вече в кината/

Когато има невидим враг, готов да заплаши цялото човешко съществуване в познатите му до този момент форми, кой по-подходящ да се изправи срещу него от цяла артилерия звездни дами? Джесика Частейн, Пенелопе Крус, Даян Крюгер и Лупита Нионго вече ни очакват в кината.

"ПИСЪК"
/вече в кината/

Филмът продължава иконичната история на Сидни Прескот, но същевременно представя поредицата и на новото поколение, което за първи път ще попадне под ножа на иконичния Гоустфейс. Именно "Писък" ни кара да заявим, че ако трябва да отсъдим на база премиери, годината започва повече от обещаващо.

"УЛИЦАТА НА КОШМАРИТЕ"
/от 21.01/

Този филм не е това, за което го мислите. Брадли Купър и Кейт Бланшет също не са. Ще благодарим на Гийермо дел Торо, който пристъпва извън утвърдените пътища в кариерата си и навлиза в нови, неизследвани творчески територии с "Улицата на кошмарите".

"СМЪРТ КРАЙ НИЛ"
/от 18.02/

Въпреки противоречията около Арми Хамър, той повежда новата филмова адаптация по романа на Агата Кристи, при това в компанията на Гал Гадот. Филмът ще ни качи на парахода "Карнак" и ще ни отведе по мистичните и величествени води на Нил за незабравимо пътешествие, в което идиличната ваканция на Еркюл Поаро е прекъсната от жестоко убийство.

"ОМЪЖИ СЕ ЗА МЕН"
/от 11.02/

След като миналата година Джей Ло и Малума ни предложиха горещото парче "Pa' Ti", сега двамата предлагат да отпразнуваме Свети Валентин заедно. Героинята на Лопес предстои да се омъжи за първия екранен образ на Малума, но минути преди това разбира, че той е всичко друго, но не и верният мъж, за който го мисли. Ще гледаме!

"БАТМАН"
/от 04.03/

Мат Рийвс режисира новия прочит на историята за Батман, в който този път влизат Робърт Патинсън и Зоуи Кравиц. Химията помежду им е неоспорима от началото на самия трейлър, а премиерата в кината ще се случи в четвъртия ден от март. Това е всичко, което знаем.

"ИМЕНИЕТО ДАУНТЪН: НОВА ЕПОХА"
/от 18.03/

Две години след първия пълнометражен филм "Имението Даунтън" и 6 след финала на сериала, превърнал се в една от най-успешните костюмни драми на XXI век, следва ново продължение, което ще ни накара да тръгнем към кината на 18 март. Толкова красиво!

"ИЗГУБЕНИЯТ ГРАД"
/от 25.03/

Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Брад Пит и Даниел Радклиф повеждат това приключение, в края на което ще открием, че понякога фикцията се превръща в реалност, а най-голямото съкровище е там, където най-малко очакваме. Звучи тържествено, но и забавно.

"МОРБИУС"
/от 01.04/

Щом Джаред Лето участва, бройте ни. Докато именно той спаси "Домът на Gucci" (поне в нашите очи), в "Морбиус" ще го видим като изключително умен алхимик, решен да помага на хора с рядко заболяване. Мащабният му план обаче много скоро ескалира в нещо много по-лошо от самата болест. Ще ни отвее, сигурни сме!

"ВИКИНГЪТ"
/от 22.04/

Действието се развива в Исландия в началото на X век. Темата е отмъщение, намесени са викингските ценности, а пред камера застава цял отряд фаворити като Никол Кидман, Аня Тейлър-Джой, Уилям Дефо и Александър Скарсгард. Обичаме филмите в епоха.

"DON'T WORRY DARLING"
/от 22.09/

Вторият режисьорски опит на Оливия Уайлд без съмнение е сред най-чаканите продукции за следващите 12 месеца. Всички полудяха по тийзъра с Хари Стайлс и Флорънс Пю, а премиерата му се очаква на 22 септември. Стискаме палци да не бъде отложена!

75

"МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА 7"
/от 30.09/

Очевидно да направиш седем филма за седем невъзможни мисии е много възможна мисия. Дори за Том Круз, който от края на септември, след неколкократно отлагане, отново ще изиграе Итън Хънт. Не знаем какво да очакваме, но поне може да предположим, че каскадите ще са умопомрачителни.

57

"HOCUS POCUS 2"
/през октомври/

Когато екипът на Disney+ потвърди, че ще продължи историята на Уинифред, Мари и Сара, почти всички усетихме истинското значение на носталгията. Към момента не е ясно дали филмът ще влезе в кината и кога ще излезе изобщо, но е safe guess да споменем по някое време през октомври.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОИ БЯХА НАЙ-ГЛЕДАНИТЕ СЕРИАЛИ В ПОСЛЕДНИТЕ 12 МЕСЕЦА?

4\

"DEEP WATER"
/няма ясна премиерна дата/

Може да се каже, че филмът, събрал Бен Афлек и Ана де Армас, няма никакъв късмет. Първо, двамата доста бързо сложиха край на взаимоотношенията си. Второ, премиерата му се отложи около пет пъти и към момента изобщо не е ясно дали ще види голям екран или ще влезе в каталога на някоя стрийминг платформа. Ние обаче го чакаме, защото звучи гръмко и интересно.

4\

"SHE SAID"
/от 18.11/

Базиран на едноименната книга, "She Said" ще разкаже отблизо историята на двете журналистки, които гръмнаха движението #MeToo, разкривайки обвиненията за сексуален тормоз срещу Харви Уайнстийн. Очаквайте зашеметяващо представяне от Кери Мълиган и не по-малко такова от тепърва изгряващата Зоуи Казан.

57

"ПРОФЕСИЯ БЛОНДИНКА 3"
/очакваме дата/

Неотдавна Рийз Уидърспуун потвърди, че ще имаме трети досег с изпълнения с пухове, розови дрехи, розови аксесоари и малки кученца, свят, в който нейната най-известна героиня живее. Снимките за продукцията не са започнали, но очакваме премиерата ѝ да се случи в края на 2022 г.

4\

"ВАДИ НОЖОВЕТЕ 2"
/все още не е ясно/

След като остави агент 007 в миналото си, Даниел Крейг ще изиграе детектив Беноа Блан още веднъж. Продължението на комедийната и същевременно мистериозна поредица ще се появи по някое време през тази година с обновен актьорски състав в лицето на Кейт Хъдсън, Едуард Нортън и Итън Хоук. Сниман е в Гърция. Това означава ли лятна премиера?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA