Смразяващ "Писък" оглася кината съвсем скоро

Нова година – нова игра. Нов повод да се насочим към червените кресла.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 януари 2022

Искате ли да поиграем? На 14 януари хорър иконата Гоустфейс се завръща на голям екран с "Писък" – дългоочакваната нова част от едноименната емблематична поредица, която пренаписа правилата на слашър жанра и завинаги промени облика на съвременния хорър.

Филмът продължава историята на Сидни Прескот, но същевременно отваря поредицата и за новото поколение, което за първи път ще попадне под ножа на иконичния Гоустфейс.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГИЙЕРМО ДЕЛ ТОРО ЩЕ НИ РАЗХОДИ ИЗ "УЛИЦАТА НА КОШМАРИТЕ"

57

В специално видео зад кулисите изпълнителният продуцент Кевин Уилямсън, който наравно с легендарния жанров режисьор Уес Крейвън, е един от създателите на франчайза, споделя защо сега е най-точният момент за възраждането на "Писък".

Сценарият на филма е "наистина специален" и по изключително оригинален и страховит начин свързва историята и добре познатите иконични образи с новите герои в Уудсбъро.

Във видеото към Уилямсън се присъединяват и звездите на поредицата Нев Кембъл, Кортни Кокс и Дейвид Аркет, които заедно с част от новите актьорски попълнения разкриват допълнителни подробности за завръщането на Гоустфейс. Всички са единодушни, "Писък" предлага много нови и свежи елементи в перфектна комбинация с всичко, което направи първия филм толкова специален и обичан – вълнуваща история, мистерия, ужаси, сатира, мета коментар на жанра и редица попкултурни препратки.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "ХАРИ ПОТЪР" СЕ ЗАВЪРНА

"Писък" със сигурност ще шокира зрителите и ще ги държи в напрежение до последния момент, защото крие множество изненади, които хората не очакват.

"Ужасът се завръща", от 14 януари само в кината и 4DX.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA