Хайди Клум с майчинско послание към дъщеря си

Лени Клум започва да посещава университет от септември и като всяка майка, Хайди е тъжна заради раздялата.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 27 август 2022

Лени Клум започва първата си година в колеж в Ню Йорк през септември,а майка й Хайди Клум приема трудно раздялата.

Докато първокурсничката се вълнува за предстоящия самостоятел живот, студентка, бившия модел на Victoria's Secret все още трудно приема раздялата. Това си пролича и от последната ѝ публикация в социалните мрежи, с която изпрати дъщеря си към новото ѝ начало.

Споделяйки снимка от модния подиум, когато все още е била бременна с Лени, моделката отбеляза колко бързо минава времето. „Днес е твоят голям скок към колежа. Имам чувството, че тази снимка е направена вчера, когато все още бях в четвъртия месец и ти беше на безопасно и спокойно място в корема ми", започва посланието си Хайди.

Клум продължи и написа, че би искала Лени да бъде винаги толкова близо до нея, но в същото време осъзнава, че това няма как да стане и дъщеря ѝ трябва да разпери крилата си и да отлети. „Лети, пази се и блести ярко", завърши гордата майка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАЙДИ КЛУМ НАПРАВИ МУЗИКАЛЕН ДЕБЮТ СЪС SNOOP DOGG

Лени има една сестра и двама братя – 12-годишната Лу, 16-годишния Хенри и 15-годишния Йохан, когото Хайди споделя с бившия си – Сийл. Децата са близки и с новия съпруг на майка си, младият музикант Том Каулиц, който сам се нарича „допълнителен баща".

Относно заминаването на Лени в колеж, Хайди Клум казва: „Горда съм. Главата ѝ е на правилното място. В момента колежът е нейният приоритет, а не модата. Много се радва за следващата глава от живота си".

Следващият етап от развитието на Лени обаче означава отдалечаване от семейното гнездо, тъй като тя ще трябва да се премести в общежитията на колежа. 

„Очевидно това е тъжен момент за мен, но знам, че тя ще се справи. Заминава за Ню Йорк. Моята кариера започна там, така че тя е запозната с града, защото съм я взимала доста често с мен на работа"., допълва Хайди.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: VICTORIA'S SECRET КАЗВА "СБОГОМ" НА АНГЕЛИТЕ СИ

Опитвайки се да следва стъпките на известната си майка, Лени стартира модната си кариера в края на 2020 година, когато застана на корицата на германския Vogue заедно с Хайди. След това дойде ред на първата ѝ самостоятелна корица за списание Glamour, точно 20 години след като майка ѝ украси изданието.

Засега не е ясно какво точно ще изучава Лени и дали ще има време да участва в различни модни дефилета.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA