Victoria's Secret казва "сбогом" на ангелите си

Луксозният бранд за бельо най-накрая даде на жените това, което искат - положителна промяна.

Дълго време се говореше за края на Victoria's Secret, но брандът най-накрая е готов да се адаптира спрямо новите реалности в модната индустрия.

Считано от този момент, луксозната марка бельо вече няма да бъде промотирана от "ангели", като за сметка на това към креативния ѝ екип ще се присъединят група звезди, олицетворяващи разнообразието в шоубизнеса.

На мястото на ангелите VS стартира две инициативи - The VS Collective и The Victoria's Secret Global Fund for Women Cancer.

"Колективът" е описан като "непрекъснато нарастваща група от успели жени, които споделят обща страст към положителната промяна чрез социални, културни и бизнес взаимоотношения", а към него се присъединяват Приянка Чопра-Джонас, фотографката Аманда де Каденет, сокър звездата Меган Рапино, скиорката Айлин Гу и моделите Аду Акеш, Палома Елсесър и Валентина Сампайо.

"Във Victoria's Secret вървим невероятното пътешествие, за да се превърнем във водещия защитник на жените в света", коментира главният изпълнителен директор Мартин Уорънс в официално изявление, определяйки промяната като "драстична". "Тези нови иницативи са само началото. Заредени сме от работата, която ни предстои".

След като екипът на марката отмени традиционното си годишно ревю през 2019 г., повечето хора предположиха, че това означава край, особено на фона на всички критики в публичното пространство, но се оказва, че е било само ново начало.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA