Хари и Меган са били на косъм от раздяла

Херцогинята на Съсекс е дала ултиматум на принца, който е изиграл важна роля в отношенията им.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 27 септември 2022

Меган Маркъл и принц Хари почти са се разделили, преди връзката им да бъде обявена публично.

В откъс от новото заглавие "Courtiers", което обещава още любопитни подробности за случващото се в кралското семейство, авторът Валънтайн Лоу разкрива, че херцогинята на Съсекс е поставила ултиматум на своя любим - ако не направи връзката им официална, тя ще постави край.

cvfgbhn

"Тя казваше: "Ако не излезеш с изявление, потвърждаващо, че съм твоята приятелка, ще скъсам с теб", коментират източници.

А това очевидно е накарало Хари да изпадне в паника, тъй като е "откачил, че ще го зареже".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА ТОЗИ МОМЕНТ МЕЖДУ УИЛЯМ И ХАРИ

Според репортажите на Валънтайн, Хари е разговарял със секретаря по комуникациите на двореца Кенсингтън и го е накарал да направи изявление, "потвърждаващо, че Меган е негова приятелка и той осъжда расистките и сексистки нюанси в медийното отразяване".

cvbn

Именно вследствие на целия тормоз в публичното пространство, двамата се оттеглиха от редиците на фамилията и се преместиха в Америка, където казват, че са отворили нова, много по-щастлива глава от съвместния си живот.Очевидно Меган премина през много тормоз и расистки забележки от кралското семейство по време на престоя си в Англия и ситуацията стана недружелюбна.

След смъртта на кралица Елизабет II започна да се твърди, че двамата са имали намерението да се преместят в замъка Уиндзор, но той ще бъде зает от принц Уилям и Кейт Мидълтън.

cvb

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАРИ Е СЪСИПАН ОТ ЗАГУБАТА НА БАБА СИ КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ II

Меган и Хари все пак ще запазят Frogmore Cottage като свой дом в Англия - сватбеният подарък от Нейно Величество.

"Вилата беше голяма работа. Входът  от градините на кралицата е точно до тяхната вила. Това е нейният заден двор, нейната самота, и нейната поверителност. Отказа се, подарявайки го на Хари и Меган. Всички сметнаха, че е много щедро от нейна страна", гласи друг интересен разказ в книгата, която вече е на пазара във Великобритания.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA