Хари е съсипан от загубата на баба си Кралица Елизабет II

Причина ли е това, братята отново да се обединят?

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 12 септември 2022

Експерт говори за начина, по който принц Хари напуска Балморал след смъртта на кралицата и, че това „говори много" за кралския разлом.

Докато членовете на кралското семейство се втурнаха към 96-годишната Елизабет малко преди да се появи новината, че тя е починала, принц Хари, който вече беше в Лондон за наградите WellChild, също беше сред членовете на семейството, които побързаха да видят кралицата.

Хари пътува до Шотландия, но напусна Балморал рано, доста преди другите кралски особи, на следващия ден. Дори по време на такъв труден и емоционален момент спекулациите за драмата, която се случва зад затворени врати в кралското семейство бяха на дневен ред.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НА ДНЕВЕН РЕД ДОЙДЕ ВЪПРОСЪТ ЗА ТИТЛАТА НА КАМИЛА

fghj

Кралският експерт Кейти Никол каза, че не е изненадващо, тъй като враждата на Хари с другите членове на кралското семейство "е много важна част от разказа."

Както Никол отбелязва обаче, става ясно, че от снимките на Хари, направени докато пътува до и от Балморал, той е напълно потънал в скръб заради загубата на баба си. Тяхната връзка според съобщенията не е била засегната от продължаващите му проблеми с баща му, крал Чарлз III, и брат му, принц Уилям.

„Хари е обзет от вина – пълен със скръб и съжаление, че не се сбогува с кралицата. Те се срещнаха няколко пъти по време на платинения юбилей, но той в никакъв случай не очакваше това да е последният път, когато я вижда", казва източник. „Той обичаше баба си с цялото си сърце и в момента преживява ужасен период."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВИТЕ ТИТЛИ В КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО СЛЕД СМЪРТТА НА ЕЛИЗАБЕТ II

„Той изглеждаше напълно потиснат от скръб и съсипан. Знаем, че въпреки проблемите, които имаше с брат си и баща си, той остана много близък с кралицата до смъртта й и ще бъде абсолютно съсипан от загубата. Той напусна Балморал в 8:30 вероятно точно след закуската.", добавя Кейти.

Въпреки че че Хари напуска Балморал толкова бързо след смъртта на кралицата, Никол казва, че има голяма надежда това да бъде събитието, което ще го вдъхнови да възвърне добрите отношения с брат си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОПЕРАЦИЯ "ЛОНДОН БРИДЖ": ВСИЧКО, КОЕТО ПРЕДСТОИ В СЛЕДВАЩИТЕ 10 ДНИ

„Мисля, че има надежди, че това ще предизвика някакво помирение между тези двама братя, които през последните 18 месеца наистина бяха като във война", добави тя.

„Цялото семейство знаеха, че краят на Елизабет е близо, но психически тя беше толкова остра, колкото винаги, докато не дойде времето й да си тръгне", каза източник пред US Weekly. „Цялото семейство се борят да се примирят с опустошителните новини."

Хари и Меган се събраха отново с Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън в Уиндзор в събота, за да поздравят опечалените и доброжелателите, събрани в замъка Уиндзор.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA