Хейли Бийбър в спалнята...с Джъстин Бийбър

Половинката на певеца отговаря на най-пикантните въпроси, които някой й е задавал.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 30 септември 2022

Хейли Болдуин Бийбър разказа за любимите й сексуални пози с Джъстин Бийбър и тяхната позиция относно тройките.

В скорошен епизод на подкаста Call Her Daddy на Алекс Купър попита основателката на Rhode съвсем директно: „Разкажи ми стъпка по стъпка, вашия секс с Джъстин Бийбър", пошегува се тя. - „О, Боже мой", отговори моделът.

"Някой някога пита ли те за сексуалния ти живот?" — продължи Алекс. — "Всъщност не. Не мисля така.", каза Хейли.

бнм

Водещата продължи да пита дали двойката обича „сутрешния секс или нощния секс". „Вечерта повече", каза Бийбър. — Но обичам и сутринта.

Следващият въпрос беше "Някой някога опитвал ли се е да прави тройка с вас?" и Болдуин отговори категорично „не", преди да обясни, че това не е нещо, което я интересува.

„Смешно е, защото чувствам, че тези идеи могат да бъдат наистина забавни и да звучат наистина вълнуващо, но мисля, че в този момент... това няма да работи за нас двамата", каза тя. Според нея „никога няма връщане назад от това".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО ЗА РАЗГОВОРА МЕЖДУ ХЕЙЛИ БИЙБЪР И СЕЛЕНА ГОМЕС

бнм

„Работихме много усилено, за да бъдем на това ниво, в което се намираме сега, вярваме един на друг и си имаме такова доверие , че просто не мисля, че това е нещо, с което бих се чувствала комфортно," — продължи тя. — Или той, що се отнася до това.

Хейли каза, че част от това, което е довело двойката до този момент, е честността на нейния съпруг.

„Мога да го попитам за всеки човек, всяко минало момиче, всичко и той ще каже „О, да, това това, това и това", каза тя. „Като например, той няма проблем да бъде ясен и мисля, че това ме накара да му вярвам много."

хнйк

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЪСТИН И ХЕЙЛИ БИЙБЪР ПРАЗНУВАТ 4 ГОДИНИ БРАК

На въпроса дали тя и 28-годишният Джъстин имат еднакви любими пози за секс, съпругата му отговаря: „Мисля, че да".

„Не сме като: „ Строго харесвам това нещо ", а той строго да харесва друго нещо", обяснява 25 годишната половинка на певеца.

„Винаги е различно", отговаря Бийбър, оставайки свенлива. "Наистина харесвам кучешки стил".

След това интервюиращата я попита за "най-секси нещото", което съпруга й прави, за да я възбуди.

нмйк,

„Може да има толкова много различни неща. Може да е начина, по който се свързваме, може да е и физическо нещо. За мен целувката е голяма работа, сякаш това е голямо нещо за мен, винаги е било. Така че, бих казала, че това е най-голямото.", разказва Хейли.

На въпроса какво прави, тя което „възбужда" Джъстин, собсвеничката на марка грижа за кожата каза, че „самата връзка и как се свързват като двойка е много важна за него".

„Бихме могли буквално да си лежим и да си говорим и просто да водим наистина забавен разговор и това е наистина важно за него", сподели тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA