Секс, паста и грижа за кожата с Хейли и Джъстин Бийбър

Още сега можем да направим вкусна паста, да се погрижим за кожата си или да говорим за секс със семейство Бийбър.

Ако има нещо, което карантината и звездите успяха да направят заедно, то е да не позволят live функциите на всички социални мрежи да хванат прах. Майли Сайръс се оказа сред първите, които направиха собствени онлайн шоута, за да радват да почитателите си по време на социалната изолация, а наскоро към нея и всички други one-man show звезди, се присъедини и едно от най-популярните семейства в лицето на Хейли и Джъстин Бийбър.

Поп звездата и супермоделът, които сключиха брак през септември 2018-а, започнаха специална поредица във Facebook Watch, носеща семплото име The Biebers. Те обещаха 12-те епизода в нея да предложат на почитателите им "интимен поглед" към живота в Торонто.

В епизодите от предаването двойката коментира абсолютно всичко, което бихме и не бихме искали да знаем за тях. Двамата споделиха своята skincare рутина, като Джъстин разкри, че често се доверява на Хейли за маските, серумите и всички други продукти, защото "кожата ѝ е толкова перфектна". В най-новото видео пък, 26-годишният певец се опита да направи грима на съпругата си. 

„Искам всъщност да изглеждаш добре", споделя Джъстин, започвайки с работа с продуктите, включващи фон дьо тен, коректор, брознант и руж. "Това разделя мъжете от момчетатаТака го правим!"

В един от другите епизоди на The Biebers, мъжката половина от двойката, сподели, че ако сега зависеше от него, най-вероятно би се въздържал от секса до брака. Въпреки че сподели, че не съжалява за нещо, Джъстин разкри: "Ако можех да се върна назад и да не се наложи да се сблъскам с някои от лошите неща, през които преминах ... да, вероятно бих се запазил за брака."

Говорейки пред камерата заедно с Хейли, 26-годишният певец заяви, че разкритието му „вероятно звучи лудо", но не смята, че това е твърде много информация, защото "Сексът може да бъде объркващ, когато сте сексуално активни с някого". Ами, да, вярно е, а откровенността на двойката е само още една причина, поради която да ги харесваме.

Ако искате да ги видите как играят дженга, разхождат се до близкото езеро или пък готвят любимата паста на Джъстин, със сигурност не трябва да пропускате The Biebers. Нови епизоди излизат в понеделник, сряда и петък.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA