ЖЕНА НА ГОДИНАТА 2022: Категория МОДЕЛИ

Не пропускайте да подкрепите своите фаворити на WOTY.GRAZIAonline.bg!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 октомври 2022

Без тях дизайнерите не биха могли да реализират творческите си фантазии. Те обличат в емоция безмълвието на дрехите и репрезентират посланието им. Това са номинираните в категория МОДЕЛИ, не пропускайте да подкрепите своя фаворит.

С нестандартната си красота, алтернативна визия и умението да се преобразява с лекота Саша успява да впечатли редица популярни брандове като Bogdar, ByFar и Sedum. В портфолиото ѝ се отличават и световни тв кампании за гиганти като TikTok и Marshal Headphones. Само на 20 години тя несъмнено е един от най-работещите модели на "Визаж" за изминалата година. Често се появява на модните страници на различни списания и несъмнено е любимка на екипите, които стоят зад най-красивите фотосесии у нас.

Едно от най-популярните и успешни лица на модна агенция "Визаж" през последните 15 години работи и с водещи световни агенции като Wilhelmina Models в Ню Йорк и Core Models в Хамбург. Работата като модел я отвежда и на азиатския пазар. Междувременно развива успешно биоферма за чиста и здравословна храна заедно със семейството си. Валентина е добре познато лице в българската модна индустрия, но зад гърба си има редица ангажименти и за световни брандове, сред които и L’Oreal Paris.

През последните години тя е едно от най-сниманите лица на Ivet Fashion и със сигурност сте я виждали в много модни кампании. Екзотична, красива и с безкомпромисен професионализъм, Жулен съчетава света на модата с този на правото, което съвсем скоро ѝ предстои да завърши. Многобройните ѝ ангажименти в чужбина я отвеждат и в Милано, където е работила за престижни марки, сред които и Valentino. Още тази есен високата 178 см брюнетка от Хасково ще замине за каталунската столица Барселона, а след това ѝ предстоят снимки и в Атина.

Преди пет години се впуска в света на модата, ставайки част от Ivet Fashion. Представлявана е и от някои от най-големите модни агенции в света като Waves Milano, Fifth Barcelona и City Paris. Само на 21 години красивата българка вече има редица фотосесии, кампании и успешни пътувания в Токио, Милано, Париж и Стокхолм, а следващите ѝ ангажименти ще я отведат в Града на ангелите - Лос Анджелис. Освен по модните подиуми, тя дефилира и из коридорите на НАТФИЗ, където отдава голяма част от времето си на актьорското майсторство, затова очакваме съвсем скоро да я гледаме и в голямото кино.

Гласувайте на WOTY.GRAZIAONLINE.BG!

ЖЕНА НА ГОДИНАТА 2022 се осъществява с любезната подкрепа на нашите партньори и приятели от Бритиш Американ Табако, Lancôme, Goto, Revalid, Black Sea Gold, Home Spa, Baileys, Lux Botanicals, Biotrade и Grand Hotel Millennium.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA