ЖЕНА НА ГОДИНАТА 2022: Категория БИЗНЕС

Не пропускайте да подкрепите своите фаворити на WOTY.GRAZIAonline.bg!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 октомври 2022

Те не се страхуват от работа, защото са изградили кариерата си с много труд и амбиция. Успешният им бизнес е само закономерен резултат от години упорити усилияТова са номинираните в категория БИЗНЕС, не пропускайте да подкрепите своя фаворит.

Красимира Ангелова е създател и co-partner на бранда Техноарена, който е един от водещите в страната в сферата на електро-домакинското обзавеждане. Той се превръща в мултимилионна компания за кратък период от време. Няколко поредни години тя е отличена от потребителите за качествено обслужване и индивидуален подход в техния избор. Брандът работи с международни партньори, чрез които предоставя качествени световни продукти на българския потребител, както и чрез B2B партньорство, платформата technoaren.bg и верига от 8 физически магазина в България. На база успешния бизнес опит Красимира Ангелова развива и бизнес менторство, като подкрепя предприемачи да развиват и мащабират бизнеса си както на национално, така и на международно ниво чрез специално изградената от нея програма "Бизнес Diamond".

Невена Стоянова е управляващ директор на LUXIMMO - българската агенция с обширно портфолио от луксозни имоти в страната и чужбина, част от корпоративната група STOYANOV ENTERPRISES. През 2020 година в партньорство с граф Гийом де Виллие Невена и съпругът ѝ Никола Стоянов откриват първия офис на международната компания BARNES в България, един от лидерите в предлагането на имоти в най-високия сегмент на пазара. Невена е завършила история на изкуството в НБУ, а неспирното търсене на естетиката е една от движещите сили за нея. Тя събира екип, в който преобладават жени, които градят кариерите си смело и с вдъхновение, защото това да събереш един човек с точния дом за него е нещо наистина необикновено.

Светла Лесова е основател и изпълнителен директор на Видас Къмпани. Компания, която произвежда натурални и автентични напитки под марката VIDAS. Компания, в която успява да въвлече цялото семейство. Тя се решава на тази крачка след дълги години в корпоративния свят и множество награди и признания за работата си. Близо 5 години тя е управлявала българското дружество на световния лидер в производството на шоколад, бисквити, дъвки, бонбони и разтворими напитки Mondelez International, а преди това в продължение на десетилетие е била част от друг мултинационален производител на потребителски стоки – Procter & Gamble.

Светлана и Хилда Кръстеви са собственици на Skin Line - първата верига естетични клиники в България, създадена през 2001 година. С много вдъхновение и внимание към детайлите, през годините са изградили три отделни клиники, в които работят над 40 специалисти - лекари, кинезитерапевти, козметици и мениджъри. Създават устойчив семеен бизнес модел, който залага на иновации в световен мащаб, представени за първи път у нас, както и на развитие на класическите методи в естетиката.

Гласувайте на WOTY.GRAZIAONLINE.BG!

ЖЕНА НА ГОДИНАТА 2022 се осъществява с любезната подкрепа на нашите партньори и приятели от Бритиш Американ Табако, Lancôme, Goto, Revalid, Black Sea Gold, Home Spa, Baileys, Lux Botanicals, Biotrade и Grand Hotel Millennium.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA