Кейти Пери и Орландо Блум нямат нужда от детегледачка

Изпълнителката на "Roar" и звездата от "Карибски пирати" щастливо разпределят родителските задължения.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 09 октомври 2022

Кейти Пери няма нужда от детегледачка и е щастлива да бъде майка.

Появявайки се в нов епизод на подкаста "Smartless", изпълнителката на "Firework" разкри, че двамата с Орландо Блум използват услугите на детегледачка за 2-годишната Дейзи Дав, но със сигурност не обмислят да я наемат за постоянно.

"Работя много и винаги съм работила много", споделя Пери. "Имам прекрасна бавачка, но тя не е на пълен работен ден, защото мисля, че ако я имах за постоянно, никога нямаше да знам как да се грижа за дъщеря си наистина."

жбнм

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕЙТИ ПЕРИ И ОРЛАНДО БЛУМ ИСКАТ ВТОРО ДЕТЕ

Затова в почивните си дни певицата задължително влиза в "режим мама".

"Няма значение дали съм имала шоу, което е продължило до късно предната вечер, събуждам се в 6 часа сутринта и отиваме да закусваме", споделя Кейти.

жгбхнй

"Тя е на 2, така че е на етапа, в който казва нови думи всеки ден", разказва тя наскоро, уточнявайки, че двамата с Орландо със сигурност искат да увеличават състава на семейството си.

Скоро, звездата сподели и, че се надява да увеличи семейството си с Блум с думите: „Аз съм планиращ човек, така че ще видим".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РОМАНТИЧНАТА ПОЧИВКА НА КЕЙТИ ПЕРИ И ОРЛАНДО БЛУМ

"Аз съм човек, който обича да планира, така че ще видим", допълва Пери. "Забавно е. Докато той снима филм, отиваме да го изненадаме, а след това някак поема отговорността да бъде родител номер 1, а аз върша всичките си бизнес неща. Редуваме се и се подкрепяме.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA