Точно така, сервираме двойни кинобилети за "Менюто"

Отворете сетивата си за това перфектно подготвено и брилянтно изпълнено мистериозно преживяване.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 ноември 2022

Настоящето понякога предполага съответните житейски кризи, но каква е цената, която сме готови да платим, за да се докоснем до абсолютното съвършенство?

Питаме, защото на 18 ноември сме поканени на кулинарно пиршество, което ще задоволи и най-изтънчените киновкусове с перфектно подготвената и още повече - брилянтно изпълнената трилър мистерия Менюто.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "МЕНЮТО" ПРЕДЛАГА МИСТЕРИОЗНО КИНОУГОЩЕНИЕ, ВЪПРОСЪТ Е ДАЛИ СМЕ ГОТОВИ

Менюто

Номинираният за "Оскар" Рейф Файнс и младите (наши много любими) звезди Аня Тейлър-Джой и Никълъс Холт са главните герои в "най-вкусното" и същевременно провокативно изживяване тази есен.

Или поне така звучи сюжетната линия, която проследява млада двойка и нейното пътуване до ексклузивен ресторант на отдалечен остров. За да успокоят кулинарните си и душевни търсения, персонажите на Холт и Тейлър-Джой опитват последното изключително дегустационно меню, подготвено от виртуозен майстор готвач. Само най-заможните могат да си позволят да се докоснат до специалното събитие, но когато посредствеността и позата надделеят, последиците са радикални.

Брилянтно заснет, с интригуваща история и забележителни актьорски изпълнения, Менюто категорично се очертава като фаворит на сезона.

Менюто

За да прецените дали наистина е така (а и защото никога не е прекалено рано да започнем с коледните подаръци), с приятелите ни от Форум Филм България подаряваме двойни кинобилети за лентата. Насочете се към официалния ни Instagram акаунт, открийте "вкусния" пост и стискайте палци първите порции да бъдат за вас.

Едно е сигурно - и тази мистерия няма да бъде пазена в тайна дълго, защото крайният срок за участие е 19.11, а победителите ще изтеглим и обявим след 10:00 ч. на 20.11.

Опитайте Менюто - от 18 ноември, само в кината.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA