"Менюто" предлага мистериозно киноугощение, въпросът е дали сме готови

Изглежда, че ще преживеем кулинарно пиршество от най-висша класа.

Фотография: Форум Филм България

Тази есен в кината ни очаква киноугощение от най-висша класа. Благодарение на трилър мистерията "Менюто".

Номинираният за "Оскар" Рейф Файнс и младите звезди Аня Тейлър-Джой и Никълъс Холт канят зрителите на паметно филмово пиршество, което наред с наслада за сетивата, предлага редица шокиращи изненади.

В "Менюто" млада двойка предприема пътуване до ексклузивен ресторант на отдалечен остров, за да задоволи кулинарните си и душевни търсения, опитвайки специалното, пищно дегустационно меню, подготвено от известен майстор готвач. Апетитите им определено биват задоволени, но с няколко нетипични съставки и на цена, която дори и най-заможните не биха могли да си позволят.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: УНИКАЛНО ФИЛМОВО СЪБИТИЕ СТАРТИРА УСПЕШНИЯ ПОЛЕТ НА "ТОП ГЪН: МАВЕРИК"

Първият трейлър на "Менюто" ни потапя в уникалната атмосфера и ритъм на филма, и дава заявка за едно от най-оригиналните, провокативни и не на последно място, забавни изживявания на предстоящия есенен киносезон. 

Режисьор на продукцията е носителят на "Еми" Марк Милод, познат с работата си по получилите безброй награди световни хитове "Наследници" и "Игра на тронове", сценарият е дело на Сет Рийс и Уил Трейси, а в главните роли ще видим още Джон Легуизамо, Ейми Кареро, Джудит Лайт, Рийд Бърни и др.

От 22 ноември, само в кината.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA