Уникално филмово събитие стартира успешния полет на "Топ Гън: Маверик"

Том Круз и инструкторът Дейв "Bio" Баранек приветстваха родните авиатори на първата прожекция на хита в България.

Фотография: Форум Филм България

Тридесет и шест години, след като "Топ Гън" предефинира екшън жанра, превърна Том Круз в световна суперзвезда и се настани трайно в попкултурата, най-дългоочакваното продължение в историята на киното – "Топ Гън: Маверик" влита в родните кина.

топ гън: маверик

Със спиращи дъха въздушни сцени и каскади, заснети с IMAX камери в реална среда и без намесата на компютърно генерирани ефекти, филмът ще отведе зрителите на изпълнено с адреналин свръхзвуково кинопреживяване, каквото само големият екран може да предложи.

Малцина избрани вече имаха възможност да "полетят в небето" и да преживеят впечатляващото завръщане на Маверик за най-важната и опасна мисия до момента.

На 25 май в неповторимата IMAX зала на Cinema City в Mall of Sofia се състоя първата за България и единствена по рода си в света премиера на "Топ Гън: Маверик", на която ексклузивно присъстваха авиатори и хора от бранша.

топ гън: маверик

топ гън: маверик

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "ТОП ГЪН: МАВЕРИК" ОБЕЩАВА ЗРЕЛИЩЕН ЕКШЪН, НИЕ ОБЕЩАВАМЕ СТРАХОТНИ НАГРАДИ

Атмосферата на събитието беше изцяло в култовия стил на Топ Гън, а възторжените и емоционални реакции в залата свидетелстват, че авторите на "Топ Гън: Маверик", начело с неуморния Том Круз, който, в ролята си на продуцент и ментор на младите актьори, държи всички да летят в истински изтребители и сами да изпълняват сложните въздушни маневри, са направили настина достоен филм - визуално и технически впечатляващ, но и докосващ сърцата.

топ гън: маверик

За уникалното преживяване допринесоха и специалните, персонализирани приветствия от Том Круз и бившия инструктор в Топ Гън и участник в продукцията на първия филм Дейв "Bio" Баранек, който пожела на зрителите на чист български език "наздраве" и да се насладят на полета.  

"Топ Гън: Маверик" - вече в кината, IMAX и 4DX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA