"Топ Гън: Маверик" обещава зрелищен екшън, ние обещаваме страхотни награди

Готови ли сте за филмовото събитие на сезона? В главната роля е Том Круз, а финалният резултат заслужи няколкоминутни овации на фестивала в Кан.

Фотография: Форум Филм България

Само няколко дни, след като Том Круз направи грандиозно завръщане на Лазурния бряг и представи дългоочаквания Топ Гън: Маверик в рамките на най-престижния филмов форум, актьорът връхлита в кината с нова порция екшън.

Топ Гън: Маверик

Топ Гън: Маверик

Отдаващ почит на предефиниралия жанра оригинал на Тони Скот от 1986 г. и заснет с най-новите достижения в кинотехнологиите, Топ Гън: Маверик поразява със спиращи дъха, заснети в реална среда и без намесата на компютърно генерирани ефекти, въздушни сцени и каскади, които, верен на неподражаемия си стил, Круз изпълнява напълно сам.

Историята звучи така. След повече от тридесет години служба като един от топ пилотите на Американските военноморски сили, Пийт "Маверик" Мичъл най-накрая е намерил мястото си в живота - онова, в което достига крайни предели като безстрашен тест пилот и отбягва повишенията, които биха го задържали на земята. Когато Маверик се оказва инструктор на специален отряд пилоти от Топ Гън, трениращи за невиждана досега мисия, той се среща с лейтенант Брадли "Рустър" Брадшоу, син на загиналия му партньор и най-добър приятел Ник Брадшоу – Гуус.

Изправен пред несигурно бъдеще и преследван от миналото си, Маверик се сблъсква с най-дълбоките си страхове в мисия, която изисква най-голямата жертва от тези, които ще бъдат избрани да полетят.

Ние пък ще изберем трима от вас, които да спечелят страхотни филмови награди, без да се налага да вземате радикални решения за живота си. Посетете нашия официален Instagram акаунт, открийте тематичния пост с играта и може да отпразнувате премиерата с комплект от шапка и значка, unisex тениска или дамски потник.

Крайният срок за участие е 31 май включително, а победителите ще изтеглим и обявим след 11:00 ч. в първия ден от юни.

Подгответе се за свръхзвукови скорости и адреналин, но и за изключително емоционална история. От 27 май, само в кината, IMAX и 4DX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA