Нуждата от скорост се завръща с Том Круз и "Топ Гън: Маверик"

Готови за излитане, защото актьорът отново ще ни покаже как се прави. На 27 май, само в кината.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 април 2022

Фотография: Форум Филм България

На 27 май отново ще усетим нужда… нужда от скорост.

35 години след като изигра образа, превърнал го в световна суперзвезда, Том Круз облича култовото кожено яке, слага авиаторските очила на Маверик и ни кани на борда на едно от най-очакваните филмови продължения в историята на киното.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТОМ КРУЗ СЕ ЗАВРЪЩА С ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА "ТОП ГЪН"

топ гън

Отдаващ почит на предефиниралия екшън жанра оригинал на Тони Скот от 1986 г. и заснет с най-новите достижения в кинотехнологиите, "Топ Гън: Маверик" поразява със спиращи дъха, заснети в реална среда и без намесата на компютърно генерирани ефекти въздушни сцени и каскади, които, верен на неподражаемия си стил, Том Круз изпълнява сам.

Най-новият впечатляващ трейлър на филма ни отвежда в "Опасната зона" и ни изправя на ръба на седалките в очакване на немислима мисия, която нито един жив пилот не е виждал. Мисия, която само и единствено Пийт "Маверик" Мичъл е способен да изведе до успешен завършек. Но битката няма да е само в небето, а и на земята, където Маверик се сблъсква челно с младо поколение авиатори, уверени, че ветеранът няма на какво да ги научи. Дали му е познато?

топ гън

Нещата стават още по-заплетени, когато той се изправи лице в лице с демоните от миналото си, олицетворени от лейтенант Брадли "Рустър" Брадшоу (Майлс Телър) – сина на загиналия му партньор и най-добър приятел Ник "Гуус" Брадшоу.

Опитът или дързостта? Разумът или емоцията? Младото поколение или старото? Вечните въпроси, но пропити с адреналин и екшън до краен предел! Затова се дръжте здраво, подгответе се за въздушни схватки, свръхзвукови скорости и адреналин, и внимавайте да не ви хвръкнат шапките.

"Топ Гън: Маверик" връхлита на 27 май, в кината, IMAX и 4DX.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA