Ева Мендес и Райън Гослинг може да са тайно женени

Знаем, че и друг път е имало такива слухове, но този път имаме доказателство.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 17 ноември 2022

Ева Мендес може да се е омъжила за дългогодишното си гадже Райън Гослинг.

Татуировката на китката на актрисата може да е кратка и сладка, но може да има и доста по-дълбоко значение.

Актрисата на 48 е известна, че пази в тайна 11-годишната си връзка с актьора. Но в нов пост в Instagram тя показа нещо, което е необичайно за нея.

На снимката се вижда как Ева покрива лицето си с китката си, на която има татуировка с надпис "де Гослинг".

жбн

В испаноезичната култура използването на "de" или "of" обединява фамилното име на жената с фамилното име на съпруга след брака, което означава, че татуировката на звездата може да е показателна за титлата "Госпожа Гослинг".

В друга снимка в Instagram, споделена през септември, тя неусетно показа сантименталната татуировка, докато показваше поле от цветя, а последователите ѝ бързо разбраха значението на надписа като мнозина споменаха 41 годишния актьор като съпруг на Мендес.

Мендес и Гослинг се запознават на снимачната площадка на "Мястото отвъд дърветата" през 2011 г., в който играят двойка с малък син.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЕВА МЕНДЕС ОТНОВО КОМЕНТИРА ВРЪЗКАТА СИ С РАЙЪН ГОСЛИНГ

жбн

Екранната им химия се превръща в любов в реалния живот, когато малко след края на снимките двамата са забелязани в Дисниленд и да се целуват романтично в Париж.

През септември 2016 г. Us Weekly съобщи, че двамата тайно са се оженили, но по-късно източници потвърдиха, че не е вярно.

„Където и да са, то е такова каквото е", каза Мендес по-рано през годината, когато беше попитана за семейството си. Тя сподели още, че Гослинг и двете им дъщери Есмералда и Амада са нейният дом.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA