Ева Мендес отново коментира връзката си с Райън Гослинг

Макар че пази личния си живот в тайна, звездното холивудско дуо от време на време ни изненадва със сладко признание.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 октомври 2020

Хубаво е, когато виждаме примери как ежедневието на звездите не се различава с много от нашето такова. Оказва се, че когато не работи или няма други ангажименти, Ева Мендес също обича да стои вкъщи.

Вчера актрисата сподели зашеметяваща черно-бяла фотография, за която позира до морската ивица, а описанието под нея гласи "Ходих да тичам на плажа тази сутрин. Не, всъщност не го направих. Тази снимка е от преди поне 15 години. Не съм виждала плаж тази година. Не съм тичала тази година".

https://www.instagram.com/p/CF7hVLvjxlm/?utm_source=ig_embed

Видяхте ли, неслучайно казахме, че Ева не звучи като типичната знаменитост.

Един от феновете на звездата бързо коментира, че съпругът ѝ (Райън Гослинг, не че не го знаете) трябва да я извежда по-често навън, а нейният отговор е това, което привлече вниманието ни. "Не, благодаря, добре съм. Предпочитам да съм вкъщи с мъжа ми, отколкото където и да е другаде по света."

85

Мендес и Гослинг са сред малкото двойки в Холивуд, които пазят личното си пространство с цената на всичко. Въпреки че са заедно от близо десетилетие и споделят две деца, двамата рядко се появяват на различни събития, но все пак коментират връзката си от време на време.

Миналата година Ева сподели повече за периода на майчинството и всичко, което съпътства тези важни моменти. "Трудно е, разбира се. Но усещането, когато приключиш деня си, сложиш ги в леглото и знаеш, че си справил, е страхотно." 

https://www.instagram.com/p/CF71Fjslclw/?utm_source=ig_embed

И ако вие, също като нас се чудите дали двамата някога отново биха работили заедно, Ева има отговор и на този въпрос. "Наистина искам да работя отново с Райън. Най-забавното ми преживяване беше да снимам с него, когато той режисираше."

Точно защото харесваме Ева и Райън, отново си задаваме един въпрос - стоенето настрана от всички ли е тайната на дългосрочната връзка в шоубизнеса?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA