Домът от "Cornelia Street" на Тейлър Суифт се дава под наем

Певицата е била толкова влюбена в нюйоркската къща, че дори ѝ посвещава песен.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 23 ноември 2022

Старата къща на Тейлър Суифт в Ню Йорк, на улица "Корнелия", се дава под наем за $45 000 на месец.

Носителката на "Грами" възпява дома си в песента "Cornelia Street" през 2019-а - три години, след като наема луксозния имот за 38 000 долара на месец и започва процес на ремонт.

В момента въпросното жилище се отдава под наем на италианската компания за мебели Zanotta, която използва пространството като шоурум.

Къщата разполага с четири спални, седем бани с "драматични тавани с двойна височина", три газови камини, дървени подове и дори асансьор.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТЕЙЛЪР СУИФТ НИ КАНИ В СЪНИЩАТА СИ С "MIDNIGHTS"

Четириетажният дом, обхващащ 501 квадратни метра, има впечатляваща кухня, включваща елегантни уреди, хладилник за вино и гранитни плотове.

Друго удобство, което не се среща често в домовете в Ню Йорк, е частен закрит басейн, който през летните дни се отваря към открит вътрешен двор. А към цялото съвършенство е редно да добавим и тераса на покрива с невероятна гледка към центъра на Манхатън.

С емблематична тухлена фасада, екстериорът включва гараж, пълен с рустикални дървени врати.

Песента "Cornelia Street" стана фурор, а до ден днешен пред табелата "ул. Корнелия" се нареждат стотици хора за снимка.

Собственикът на имота по времето, когато Тейлър го наема, изпълнителният директор на Soho House Дейвид Алдеа, си спомня първия път, когато звездата го е видяла.

"Тя влезе и никога няма да забравя това – тя каза: "Ооо, толкова е хитро". „А на нейния език това означава „харесвам всичко". Тогава ме попита дали може да наеме не само къщата, но и целия интериор и просто каза: "Вземете си дрехите и тръгвайте". Това и направих. Беше истинско удоволствие да работя с нея", разкрива той в интервю за Vulture.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA