Старо видео на Камила Кабейо стана viral, тя отвърна на подигравките с хумор

Почти е невъзможно да сте подминали милионите meme-та и мнения по въпроса.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 23 ноември 2022

Старо видео, в което Камила Кабейо произнася "Christmas" като "Quismois" изплува на повърхността и всички в интернет решиха да насочат вниманието си към въпроса.

Само че в ново видео, публикувано в TikTok, изпълнителката на "Havana" отговори весело на феновете и милионите им meme-та по темата.

Във въпросния пост виждаме Кабейо да влиза в ролята на учител на себе си, преподавайки определени фрази, сред които и правилното произношение на "Christmas".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАМИЛА КАБЕЙО ВЕЧЕ НЕ СЕ ЧУВСТВА "НОВА" В МУЗИКАЛНАТА ИНДУСТРИЯ

Няколко грешни опита по-късно, тя се предава и казва: "Ще бъде страхотно".

"Аз, преди да запиша моята версия на "I'll be home for Christmas" (quismois)", гласи страхотното описание под видеото, което също върви към статут viral.

Преди представянето си в Белия дом миналата година, бившата Fifth Harmony сензация изпя песента заедно с мариачи по време на коледния телевизионен спектакъл на Майкъл Бубле.

"Исках да отдам почит на моето мексиканско наследство с тази коледна вариация на I’ll be home for Christmas", написа тя в Instagram за решението си. "Луис Мигел го направи първи и на испански, но аз исках да го представя на публика, която обикновено не може да чуе красотата на мариачи музиката."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA