Камила Кабейо вече не се чувства "нова" в музикалната индустрия

Изпълнителката на "Havana" е готова да бъде ментор на други млади артисти.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 19 септември 2022

Камила Кабейо казва, че "има какво да предложи", поемайки ролята на треньор в новия сезон на "The Voice".

Певицата сяда на червения стол в американското издание на популярното музикално предаване и споделя, че опитът ѝ в подобно шоу със сигурност ще я постави няколко стъпки напред.

"Понякога се чувствам като самозванец. Искам да се справя с участниците както трябва, а после си казвам - "Има хора, които са на 40 и правят това от толкова дълго време", признава 25-годишната Кабейо.

"Знаете ли какво? Правя това вече 10 години. Имах много екстремни ситуации, в които не беше лесно. Трябваше да събера знания за наистина кратко време. Имам какво да предложа и се опитвам да бъда възможно най-полезна", казва още изпълнителката на "Havana".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВЪВ "FAMILIA" ЧУВАМЕ ПО-РАЗЛИЧНАТА И ЕМОЦИОНАЛНА КАМИЛА КАБЕЙО

"Вече не изпитвам натиск, защото убивам напрежението", продължава тя, докато нейният колега треньор Джон Леджънд директно заявява: "Наистина е добра. Честно казано, тя прие предложението почти веднага и беше добра в шоуто. Много е конкурентна и със сигурност ще бъде трудна за победа."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАМИЛА КАБЕЙО ВЗРИВИ TIKTOK С BODY POSITIVITY ВИДЕО

Камила допълва. "Голяма част от това, което научих през годините, са психологически трикове за справяне с притеснението", а заедно с нея и Леджънд главни роли в новия сезон на шоуто поемат Гуен Стефани и Блейк Шелтън.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA