Камила Кабейо взриви TikTok с body positivity видео

Изпълнителката на "Shameless" използва платформата, за да сподели, че е важно да вървим към промяна.

Ако по някаква причина се чувствате зле, влезте в TikTok профила на Камила Кабейо и вижте последното видео, което тя качва в платформата.

След като хейтърите имаха много различни мнения за появилите се през уикенда папарашки снимки на спортуващата Кабейо, певицата нямаше избор, освен да бъде откровена. Отново.

"Просто бягах в парка, опитвайки се да бъда в добра форма и да се поддържам здрава. Нося горнище, което показва корема ми", споделя Камила в началото на клипа. "Не го прибрах, защото бягах и съществувах като нормален човек. Напомних си, че съм благодарна за това тяло и то ми позволява да правя това, което правя."

@camilacabello

i luv my body

♬ original sound - Camila Cabello

Бившата звезда от Fifth Harmony разкрива още: "Ние сме жени с истински извивки, целулит, стрии и мазнини. Трябва да го приемем, скъпи мои", а честно казано, измежду фалшивите позиции в социалните мрежи, често породени от съпричастност, намираме Кам за глътка свеж въздух, която не се притеснява да заяви себе си.

Тази есен тя ще влезе в актьорския състав зад новата филмова адаптация на "Пепеляшка" заедно с Били Портър, Идина Мензел, Пиърс Броснан, Мини Драйвър, Миси Елиът, Джон Мулани, Ромеш Ранганатан и Джеймс Кордън. Вече я очакваме с нетърпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA