"Пепеляшка": Всичко за новата филмова адаптация

Събрахме любопитните истории около предстоящото филмово вълшебство. Само на нас ли Камила Кабейо ни изглежда като родена за тази роля?

Творческият екип на Disney често решава да вдъхне нов живот на вечните си класики. Следващата филмова адаптация на "Пепеляшка" обаче няма нищо общо с иконичното студио и версията от 2015 г. с участието на Лили Джеймс.

Зад съвсем пресния вариант на историята стоят Sony, които ще атакуват каталога на стрийминг платформата Amazon Prime Video този септември. Вече има първи поглед зад кулисите, а естественото любопитство си каза своето...

Камила Кабейо ще бъде Пепеляшка.

Честно казано, с всичко, което прави, не знаем как е намерила време да вземе участие в такъв мащабен формат, но е изключително попадение за ролята. Очакваме да чуем и саундтрака, въпреки че след като Disney нямат ангажимент към лентата, вероятно основните песни от приказката няма да намерят място на екран.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: Камила Кабейо туитва ТОВА всяка година на 1 януари

Кастът е пълен със звезди.

Били Портър ще изиграе ролята на Феята, Идина Мензел влиза в образа на злата мащеха, Пиърс Броснан е кралят, Мини Драйвър - кралицата, Миси Елиът - градският викач, а мишките са Джон Мулани, Ромеш Ранганатан и Джеймс Кордън. Популярният водещ намира място и в списъка с продуценти.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВИТЕ ФИЛМИ - КАКВО ЩЕ ГЛЕДАМЕ СКОРО?

Запознайте се с новия принц.

Казва се Николас Галицзин и е напълно възможно да сте го виждали в "The Craft" или ТВ сериала "Chambers". Това обаче е първата му голяма роля. Химията между него и Камила изглежда абсолютно на място.

Има и първи официални кадри.

Тук само ще кажем, че ако има някой, който може да накара дрехите за домакинска работа да изглеждат толкова добре, това очевидно е Камила Кабейо.

57

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA