Камила Кабейо туитва ТОВА всяка година на 1 януари

Музикалната сензация има доста странна традиция, която (почти) не пропуска в Twitter.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 януари 2021

Винаги се чудите какво да споделите с последователи си в социалните мрежи по случай Нова година? Чудесно, защото Камила Кабейо има решение на тази иначе сложна дилема. Вместо да отправя дълги и банални пожелания към милионите си фенове в Twitter, всяка година от шест насам, изпълнителката на Havana публикува "не съм се къпала от миналата година" на 1 януари.

Започвайки традицията на 1 януари 2014 г., Кабейо публикува различни вариации на постовете, като преди четири години казва, че част от нея "се чувства длъжна да публикува този туит всяка година и просто не мога да спра."

Изглежда обаче, че тази година е решила да пропусне креативното си решение и да изпрати миналата година със скромно и искрено послание. "Нека всички бъдем щастливи и спокойни. Нека бъдем здрави и в безопасност. Нека бъдем свободни и далеч от страха. Нека бъдем силни и там, където принадлежим."

Освен връзката си с Шон Мендес, която остава активно проследена в публичното пространство, напоследък Камила работи и върху третия си студиен албум. "Да бъдеш успешен не е никак лесно. Има дни, в които се появяваш в студиото и трябва да бъдеш емоционален пред толкова много хора, които никога не си срещал. В други дни, всичко се случва от само себе си."

Ако все още не сте чули Romance, съветваме ви да го направите скоро. Определено ще ви хареса!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA