Новите филми: Какво ще гледаме скоро?

Започваме с Майкъл Б. Джордан, минаваме през Ема Стоун в "Круела" и стигаме до историята на великата Арета Франклин.

Обикновено свързваме летните месеци с малко телевизионни и филмови възможности, които заслужават внимание.

Хей, не е задължително това разбиране да живее дълго! 

Събрахме няколко доказателства, склонни да ви накарат да планирате посещение в киносалона (или Netflix акаунта ви) по-скоро, отколкото сте предполагали.

THUNDER FORCE (9 април)

Мелиса Маккарти и Октавия Спенсър в комедия за супергерои? Достатъчно е да разберете, че няма много по-подходящи предложения за неделен следобед с настроение за нещо наивно и забавно.

MONDAY (16 април)

Гореща двойка, която изживява романса на живота си по време на уикенд в Гърция. Любов, честност, интересни развои на сюжетната линия. Дали краят за тях ще бъде щастлив?

WITHOUT REMORSE (30 април)

Базиран на едноименния роман от 1993 г., филмът проследява отблизо морски пехотинец, който иска да отмъсти за убийството на бременната си съпруга. В главната роля? Майкъл Б. Джордан.

КРУЕЛА (28 май)

Ема Стоун влиза в образа на един от най-иконичните Disney злодеи. Ако съдим по трейлъра, прави го повече от успешно, но за всеки случай ще проверим в кината. 

НИТО ЗВУК 2 (28 май)

Джон Кразински е готов да ни ужаси, изплаши, впечатли и накара да се замислим. Емили Блънт е в главната роля. Дали този път нещата ще бъдат на още по-високо ниво?

JUNGLE CRUISE (30 юли)

Отново Емили Блънт, само че в компанията на Дуейн Джонсън. Приключения, Disney история и малко магия. Как да откажем?

ОТРЯД САМОУБИЙЦИ (6 август)

Самостоятелното продължение на оригиналната лента от 2016 г. идва през август. Заедно с Марго Роби. И Джон Сина. И Идрис Елба.

RESPECT (13 август)

Дженифър Хъдсън ще изиграе иконичната Арета Франклин в биографичния филм за живота ѝ. От началото до върховете на музикалните класации през 60-те. Очакваме с нетърпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA