Дженифър Хъдсън и биографичният филм за живота на Арета Франклин

"Думите не могат да изразят колко съм благодарна, че съм избрана от самата кралица да изживея още една мечта."

Филм за живота на Арета Франклин със сигурност е амбициозно творческо решение, но ако съдим по трейлъра на предстоящата биографична лента, който дебютира в края на уикенда, екипът се е справил доста добре с идеята. "Респект" ще се появи в кината на 15 януари 2021 г., а в образа на Франклин влиза Дженифър Хъдсън, която ще се опита да разкаже историята на величествената певица от дете до зряла възраст. 

Първоначално обявената премиерна дата за продукцията бе в средата на този август, но коронавирусната пандемия наложи отлагането на редица ленти и големи филмови мероприятия.

"Думите не могат да изразят колко съм благодарна, че съм избрана от самата кралица да изживея още една мечта! За мен беше чест да уважа молбата на кралицата! Единствената кралица на душата", сподели Хъдсън в социалните мрежи, очевидно все още отказвайки да приеме факта, че талантливата певица е избрала лично Хъдсън, за да влезе в нейния образ на големия екран.

54

В тези трудни за всички обстоятелства, гласът на кралицата на соул музиката е както метафорично, така и буквално светлината в тъмния тунел. Неотдавна Sony Music представи неиздавана до този момент солова версия на песента "Never Gonna Break My Faith", с участието на The Boys Choir Of Harlem. Кой да предположи, че 10 години по-късно текстът на песента ще е по-актуален от всякога?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA