Твърде дълго беше тихо – "Нито звук 2" в кината от 28 май

Тишината няма да бъде достатъчна в продължението на иконичната лента с Емили Блънт.

Фотография: Форум Филм България

От 28 май в кината ще гледаме "Нито звук 2" – дългоочакваното продължение на превърналия се в попкултурен феномен, изключително успешен хорър-трилър на Джон Кразински, "Нито звук", който през 2018 г. превърна мълчанието в инструмент на оцеляването.

Смесващ нестихващо напрежение с многопластова история и герои, филмът, в който човечеството се изправя пред ужасяваща непозната заплаха, убиваща всеки, издал дори и най-лекия звук, разказва една модерна и оригинална история за семейна любов, комуникация и оцеляване.

Създаден изцяло от творчески подбуди и с идеята да бъде гледан и съпреживян на голям екран в мрака на киносалоните, "Нито звук 2" запазва всички елементи, които превърнаха първия филм в абсолютен хит, като едновременно с това ни отвежда в нова посока, разкривайки повече за тънещия в разруха и хаос свят и за обвитото в мистерия начало на глобалната катастрофа, без да губи фокус от сърцето и душата на историята – семейство Абът.

257

Кразински, който отново е основната движеща сила зад продукцията, споделя: "Пълнокръвният свят, който създадохме, ме привличаше и стана причина да се задълбоча допълнително, за да видя какво би станало със семейство Абът и къде би могла да ги отведе историята. Идеята беше да разширим метафората за тревогите на родителството и да изследваме естествената еволюция на живота, когато децата напускат сигурността на дома, за да излязат в света навън."

57

Действието в "Нито звук 2" започва веднага след смъртоносните събития, които семейство Абът преживяват у дома. Те трябва да се изправят пред ужасите на външния свят, докато продължават борбата си за оцеляване в абсолютно мълчание. Принудени да се впуснат в неизвестното, бързо осъзнават, че кръвожадните извънземни създания не са единствената заплаха, която дебне отвъд пределите на познатата им пясъчна пътека. Възможно ли е ужасът, обгърнал Земята, да бъде спрян?

Режисьор на лентата е самият Кразински. В главните роли се завръщат Емили Блънт, Милисент Симъндс и Ноа Джуп, а сред новите попълнения в актьорския състав са Килиън Мърфи, Джимон Унсу, Уейн Дювал и други.

Чакането приключи! Гледайте "Нито звук 2" от 28 май само в кината, IMAX и 4DX.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA