Били Айлиш говори за някои неща от миналото си

Поп звездата се сети за някои свои съвети в миналото, в които предпочита да се е вслушала повече.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 25 ноември 2022

Били Айлиш не иска да е "тъжно момиче".

През последните пет години Айлиш се трансформира от обещаваща тийнейджърка със сребристо-лилава коса в пълноправна поп икона. В интервю с Vanity Fair изпълнителката разказа за начина, по който е е израснала, какво е научила и какво очаква с нетърпение в бъдещето си.

Тази година Били се завръща с изцяло нова прическа и много новости в професионален план. „О, иска ми се по-младото ми "аз" да можеше да ме види сега. Щеше да си напикае шибаните гащи", каза тя. „Каква лудост е колко различно е всичко."

През 2017 г., младата поп звезда едва прохождаше, но нейният сингъл „Ocean Eyes" стана толкова популярен и привлече публиката си. Тогава, отново в интервю за Vanity Fair певицата, само на 15 години по онова време, вече планираше да прави музика, която да промени звученето на поп жанра. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВ ДЕН, НОВ ЦВЯТ В КОСАТА НА БИЛИ АЙЛИШ

Тя имаше малък съвет за себе си в бъдеще: „Не бъди толкова тъжна – това е такава загуба на време!".

Само една година по-късно, тя вече беше започнала да изпълнява хитовете си пред публика, която наброяваше десетки хиляди. Профилът ѝ в Instagram беше скочил от 257 000 последователи до 6,3 милиона и където и да отидеше всички я разпознаваха.

Сега, тя разказа и за недостатъците на нарастващата ѝ слава и разказа за някои от емоциите, с които се бори. Тя се съгласи с нейния съвет да не е тъжна и каза, че ѝ се е искало да го беше приела по-сериозно. „Това съсипа толкова много неща, които можеха да бъдат невероятни, защото бях тъжна!"

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA