Мечтайте и спечелете двойни кинобилети за "Семейство Фейбълман"

Новият проект на Стивън Спилбърг е най-подходящото доказателство на тезата, че филмите са мечти, които не забравяме никога.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 ноември 2022

Фотография: Форум Филм България

Този декември живата легенда на киното Стивън Спилбърг ще ни запознае със Семейство Фейбълман и ще ни даде невероятната възможност да се докоснем до най-съкровения му свят.

Вдъхновен от собственото детство на Спилбърг, Семейство Фейбълман е дълбоко лична история за порастването на един млад мъж, който открива шокираща тайна, заплашваща да разруши така или иначе крехкия баланс в семейството му. Филмът е медитация върху миналото, сътворена с трогателна искреност и носталгия, и обяснение в любов към седмото изкуство, което има способността да ни разкрива истината за света, за другите и за нас самите.

Семейство Фейбълман

Семейство Фейбълман

Сюжетната линия проследява отблизо Сами Фейбълман, който израства в Ню Джърси и Аризона в годините след Втората световна война, раздвоен между артистичната си, обичаща изкуството майка Мици, която го насърчава да следва сърцето си на всяка цена и прагматичния си, отдаден на науката баща Бърт, който смята, че увлечението му по създаването на филми е само хоби. Фамилната динамика се усложнява от трите му сестри и симпатичния колега на баща му Бени, който е неизменно присъствие в дома им, дори когато семейството се премества да живее в различни градове. Разполагайки единствено със своята камера и таланта си, Сами опитва да открие себе си и мястото си в света наоколо.

Семейство Фейбълман

Семейство Фейбълман

Освен режисьор на лентата, Спилбърг е и съавтор на сценария - роля, в която не е влизал от 2001 година насам, когато се ангажира с друг много личен проект - Изкуствен интелект.

В ролите са четирикратно номинираната за "Оскар" Мишел Уилямс, Пол Дейно, Гейбриъл Лабел, Сет Роугън, Джийни Бърлин, Джъд Хърш, Кийли Карстън и др., а с приятелите ни от Форум Филм България подаряваме два двойни кинобилета, за да се насладите на продукцията възможно най-скоро.

За целта се насочете към официалния ни Instagram акаунт, открийте тематичния пост и стискайте палци да изтеглим вас в деня на голямата премиера!

Семейство Фейбълман - от 2 декември, само в кината.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA