Били Айлиш е наистина вдъхновена от новия си приятел

Звездата за първи път говори публично за Джеси Ръдърфорд.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 29 ноември 2022

Били Айлиш смята, че гаджето ѝ Джеси Ръдърфорд е най-секси човекът на Земята.

Като част от последното си интервю за Vanity Fair, озаглавено „Същото интервю, шеста година", 20-годишната поп звезда разказа за връзката си с вокалиста на The Neighborhood, който е на 31 години.

Айлиш продължи като каза, че е "наистина вдъхновена от този човек и, знаете ли, той е вдъхновен от мен."

„Наистина е страхотно и наистина съм развълнувана и съм много щастлива от това", каза певицата за връзката си. „Успях да стигна...до момент в живота си...в който не само бях видяна от човек, който смятах за най-готиния жив мъж, но и да му дръпна задника! Може ли само да получа аплодисменти? Благодаря ви."

Двойката, която първоначално се срещна декември 2017 г. направиха дебюта си на червения килим на LACMA Art + Film Gala 2022 миналия месец, облечени в еднакви пижами Gucci.

Братът на Айлиш, Финеас О'Конъл , одобри връзката ѝ в интервю за E! Новини миналата седмица, казвайки "Слушай, докато тя е щастлива, аз съм щастлив."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БИЛИ АЙЛИШ ГОВОРИ ЗА НЯКОИ НЕЩА ОТ МИНАЛОТО СИ

жбн

На друго място в интервюто, изпълнителката разказа за своето фитнес пътуване. „Претърпях много голяма трансформация тази година с моя фитнес начин на живот", каза тя. 

И допълни: „Това беше наистина луд процес и се чувствам по-добре от всякога, което ме кара да се чувствам горда. Работих много усилено върху това. Просто искам да бъда наистина дяволски запалена, така че се надявам до следващата година да съм във форма."

цфг

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВ ДЕН, НОВ ЦВЯТ В КОСАТА НА БИЛИ АЙЛИШ

Това не е първият път, когато Били е откровена за фитнеса. Малко по-рано по време на интервю в Apple Music 1, суперзвездата обясни, че напълно е променила живота си след контузия на глезена през 2019 г.

„Особено след като се върнах от Европа, започнах да тренирам във фитнес за първи път всеки ден и знам, че това е хубаво както много хора го правят. Това се превърна в голяма част от живота ми и ме кара да се чувствам много по-добре като човек и начинът, по който мога да се движа на сцената сега.", каза Айлиш тогава.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA