Doja Cat никога не се е чувствала по-секси от сега

Изпълнителката продължава да се радва да екстравагантната си визия.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 29 ноември 2022

Doja Cat споделя, че откакто обръсна косата си и веждите се чувства в най-секси формата си.

Като звезда от корицата на The Beautiful Issue на списание Dazed зима 2022 г., рапърката разкри как нейната смела прическа ѝ е помогнала да се чувства по-уверена и секси в кожата си.

„Никога не съм се чувствала по-красива през целия си живот, което е много странно", каза 27-годишната изпълнителка на "Vegas" пред изданието, въпреки че шеговито сравни гладко обръснатата си глава с „набръчкан п*нис" на пръв поглед.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: DOJA CAT Е ЕДНА ОТ НАЙ-ВИСОКОПЛАТЕНИТЕ ПЕВИЦИ

Отбелязвайки, че по-дългите прически я карат да се чувства като „секси момиче" – „но аз винаги правя промени по себе си", призна тя.

„Има нещо толкова вълнуващо в промяната. Тя ми показва различна страна от мен. Чувствам се толкова нова, свежа и секси. Освен това се чувствам по-добре без грим: да имаш тази гола глава и толкова малко грим е забавно.", добави тя четири месеца след като избръсна главата си в Live видео пред феновете си.

На корицата, носителката на Грами е с визия в остър пънк стил с ярка розова коса, но избръсната дълбоко навътре. Останалите ѝ тоалети носят гръндж апокалиптично усещане смесени с модерни викториански дрехи.

През август Doja Cat се включи на живо в Instagram, за да сподели историята зад неочакваната трансформация.

„Виждали сте ме да нося естествената си коса. Имах две епохи, в които косата ми беше разрошена. Честно казано бих я изправила... Имаше момент, в който беше естествена, а аз никога не я нося естествено, защото не ми се иска. Така че, преодолях го", обясни тя.

Самата тя признава, че да експериментира с визията си и стайлинга ѝ помага да разпусне от натоварените си работни ангажименти.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: DOJA CAT ПРЕДСТАВИ НОВИЯ СИ АЛБУМ PLANET HER

Въпреки това, певицата на "Kiss Me More" се обърна към хейтърите в Twitter и каза, че трябва да измерват дали е успешна или не по професионалните ѝ признания, а не по външния ѝ вид.

„Спечелих Грами и обиколих проклетия свят, бях номер 1 и станах платинен изпълнител. Правя хит след хит след хит и всички искате да изглеждам достъпна за вас... Go f*ck yourself.", заяви тя в провокативен туит, който впоследствие беше изтрит.

Това обаче не попречи на изпълнителката на "Streets" да предефинира обществените стандарти за красота.

„Обичам, когато вземеш нещо, което може би е класически красиво и го завъртиш и го направиш свое", каза тя още пред Dazed. „За мен това отгововаря на „щастлив ли си?". Искам моите фенове да научат, че не е нужно да бъдат като другите и че нещото, което искат, вече е там. Просто още не са го намерили и щом го намерят, ще си кажат „Как по дяволите, не го видях?"

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA