Защо Doja Cat обръсна главата си пред фенове?

Изпълнителката на "Woman" го направи в Live видео, което веднага разпали социалните мрежи.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 09 август 2022

Не очаквахме да изречем тези думи днес, но Doja Cat обръсна главата и веждите си в Instagram Live.

"Много е забавно какъв положителен ефект има премахването на косата от главата ми", признава певицата, известна с хитове като "Say So" и "Woman", но и с уникалния си стил.

х

"Имах два етапа, в които косата ми беше разрошена. После я изправих. Имаше момент, в който беше естествена, а аз никога не я нося естествена, Беше кошмар, но го преодолях", казва Doja, заявявайки, че така или иначе вече е свикнала да носи перуки и не вижда смисъл да има коса.

"Каква е ползата от това да имаш коса, ако няма да я показваш? Дори не се занимавам с нея, затова я бръсна. Няма смисъл. Никога не съм се чувствала толкова щастлива. Смешно е", продължава тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: DOJA CAT Е ЕДНА ОТ НАЙ-ВИСОКОПЛАТЕНИТЕ ПЕВИЦИ

Носителката на "Грами" изтъкна и няколко предимства, с които сякаш сме наясно. "Мога да плувам, което е голяма работа за мен, защото обичам да карам сърф. Мога да плувам, мога да тренирам, мога да правя истински напрегнати тренировки и да не се изпотя".

"Ако искам да нося перука, ще стои по-прибрана. Ако искам да се боядисам, мога да избера всякакъв цвят, без всъщност да го слагам върху собствената си глава", продължава тя.

Малко след това Doja обръсна и веждите си.

Във видео, споделено по-късно в Twitter, тя комично заявява, че нейният гримьор е казал, че незабавно се отправя към дома ѝ, защото не вярва какво предстои да направи.

Милионите фенове на певицата побързаха да коментират преобразяването ѝ, като един от тях написа в социалните мрежи: "Изглежда много красива. Стои ѝ толкова добре."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA