Случката от Оскарите продължава да преследва Уил Смит

Актьорът даде първото си интервю след скандала с Крис Рок, а коментарите все още са двупосочни.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 02 декември 2022

Очаквано или не, интервюто на Уил Смит с Тревър Ноа получи смесени реакции.

Тази седмица в късното шоу "Noah's Comedy Central" Смит даде първото си официално интервю от доста време насам. Популяризирайки предстоящия си филм "Emancipation", 54-годишният актьор коментира и шамара от Оскарите: "Има много нюанси и сложности в него, знаете ли, в крайна сметка, аз просто загубих контрол".

Източници от бранша споделиха най-различни реакции относно емоционалното интервю. "Не мисля, че той трябва да бъде съден за този инцидент все още", гласи едно мнение.

Друг бивш публицист пък споделя: "Той направи две неща, които ме притесниха: никога повече не каза, че съжалява, и не се обърна отново към Крис Рок. Може би това е причината за думите му: "Трябва да приема себе си като човек с недостатъци". Всъщност аз исках да чуя какво върши по въпроса."

"Вярвам, че той е опустошен, но имах нужда да видя повече смирение.", коментират в индустрията. "Оценявам, че признава, че е застрашил работата на всички тези актьори. Просто исках извинение."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: УИЛ СМИТ СЕ РАЗПЛАКА ПО ВРЕМЕ НА СНИМКИТЕ НА "EMANCIPATION"

"Причината да боли толкова е фактът, че той беше един от най-обичаните актьори на нашето поколение", гласи друга теза в публичното пространство. "Може да не е днес или утре, но колкото и ужасен да е моментът, хората наистина искат това никога да не се беше случвало и биха се радвали да могат да продължат напред."

Джеф Бок, медиен анализатор, пък твърди, че кампанията около "Emancipation" "очевидно е напълно замислена и конструирана така, че да може Уил да бъде върнат в благоволението на публиката, повече от рекламата на самия филм".

"Просто никога не знаеш през какво преминава човекът отсреща. Просто не знаеш какво се случва с хората. И аз преживях нещо онази нощ. Но това изобщо не оправдава поведението ми", коментира самият Смит.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA