Уил Смит се разплака по време на снимките на "Emancipation"

Актьорът сподели видео как съзерцава природата.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 30 ноември 2022

Уил Смит сподели "един от най-красивите моменти" от филма "Emancipation".

В края на уикенда 54-годишният актьор публикува видео, в което се наслаждава на дъждовна буря, докато е на снимачната площадка на филма, режисиран от Антоан Фукуа.

"Обичам дъжда, обичам как кара всичко да спре. Красиво е", казва Смит във видеото, докато избърсва сълзите си и седи под чадър в гората.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: УИЛ СМИТ ПУСНА ВИДЕО С ИЗВИНЕНИЕ ЗАРАДИ ОСКАРИТЕ

„Това е нещо, което искам да намеря за героя си", обясни актьорът за героя си Питър, човек, който бяга от ловци на роби.

„В средата на целия ад той просто намира момент от красотата на Бог в природата и осъзнава, че проблемът е човекът", каза Смит. "Проблемът е в сърцата на хората, не е в Божия свят. Божият свят всъщност е красив."

„Един от най-красивите моменти, снимайки #emancipation", написа той под публикацията си в Instagram.

Джейми Фокс, който преди това нарече играта му „невероятна", коментира публикацията, за да похвали отново предстоящия филм. "Страхотна работа в този филм, братко мой!!!!", пише Фокс.

В "Emancipation" Смит играе ролята на Питър, човек, чието бягство от робството го принуждава да разчита „на своя разум, непоклатима вяра и дълбока любов към семейството си", докато бяга от ловци на роби и през Луизиана по пътя си към свободата.

Предстоящият филм е вдъхновен от „снимките от 1863 г. на „Whipped Peter", направени по време на медицински преглед в армията, които за първи път се появиха в Harper's Weekly ", гласи резюмето.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ЛИ УИЛ СМИТ ДА СЕ СБОГУВА С ОСКАРА?

Премиерната дата е 2 декември и всички смятат, че ще се появи и на предстоящия сезон на наградите. Въпреки че Смит има забрана да посещава събития на Академията за следващите 10 години, той все още има право да бъде номиниран и да печели наградите на Академията.

Освен Смит, в "Emancipation" участват още Чармейн Бингва, Гилбърт Оуор, Мустафа Шакир, Стивън Ог, Грант Харви, Рони Джийн Бивънс, Джейсън Уорнър Смит, Джабар Луис, Майкъл Лувойе, Арън Мотен и Имани Пулум.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA