Уил Смит пусна видео с извинение заради Оскарите

Звездата от "Методът Уилямс" смята, че случилото се е непоправимо.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 01 август 2022

Ако има момент, с който ще запомним тазгодишните Оскари, това несъмнено е качването на Уил Смит на сцената - но не онзи, за да получи статуетката за Най-добър актьор в главна роля, а за да удари шамар на Крис Рок.

Месеци след големия скандал и широкия отзвук около него, звездата от "Методът Уилямс" пусна емоционално видео с извинение в YouTube.

фгтхъй

"Това вероятно е непоправимо", казва той, а след това отговори на въпросите на феновете си. "Бях замъглен от този момент. Всичко е размито. Свързах се с Крис и съобщението, което дойде, е, че той не е готов да говори - когато е готов, ще протегне ръка. Затова ще кажа сега, Крис, извинявам се. Поведението ми беше неприемливо и аз съм тук, когато си готов да говориш."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ЛИ УИЛ СМИТ ДА СЕ СБОГУВА С ОСКАРА?

Уил също се извини на членовете на семейството на Рок. "Видях интервю, направено от майката на Крис и това беше едно от нещата в онзи момент, които просто не осъзнавах. Не мислех колко хора ще се окажат наранени", продължава той.

"Така че искам да се извиня на майката на Крис, искам да се извиня на семейството на Крис, по-специално на Тони Рок. Имахме страхотни отношения. Тони Рок беше моят човек", заявява още актьорът.

Размишлявайки върху това, което се случи след шамара, Смит продължава:

"Прекарах последните три месеца в разбиране на нюансите и сложността на случилото се в този момент. Няма да се опитвам да обяснявам всичко това точно сега, но мога да кажа на всички вас, че няма част от мен, която да смята, че това е правилният начин. Няма част от мен, която да мисли, че това е оптималният начин да се справя с чувството на неуважение или обиди."

дфгхй

Смит се погрижи да изясни, че жена му не го е помолила да се намесва, след като Рок се пошегува на неин гръб. "Направих избор сам от собствения си опит, от историята ми с Крис", казва той. "Джейда няма нищо общо с това."

Още през март, ден след инцидента, актьорът пусна изявление, в което се извини за поведението си. "Бих искал публично да се извиня, Крис. Прекрачих границата и сгреших. Смутен съм и действията ми не бяха показателни за мъжа, който искам да бъда. Няма място за насилие в свят на любов и доброта."

Междувременно Рок намекна за случката по време на скорошен стендъп сет в Ню Йорк, където се пошегува, че "всеки, който казва, че думите нараняват, никога не е бил удрян в лицето".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA