Уил Смит удари Крис Рок, спечели "Оскар" и се разплака

Актьорът от "Методът Уилямс" не хареса шега, свързана със съпругата му, и реши да вземе нещата в свои *ръце*.

Всички очакваха Уил Смит да спечели "Оскар", но никой не очакваше актьорът от "Методът Уилямс" да се превърне в най-голямата звезда на вечерта, или поне по този начин.

Връчвайки наградата за най-добър документален филм, комедиантът Крис Рок се качи на сцената с няколко шеги за гостите на церемонията. Една от тях беше пряко насочена към Джейда Пинкет Смит: "Хей, Джейда, харесвам те, нямам търпение за продължението на "G.I. Jane", сравнявайки съпругата на Уил с героинята от филма заради нейната гладко обръсната глава.

Преди известно време самата тя разкри, че страда от алопеция - заболяване, което причинява именно загуба на коса.

Няколко секунди след изричането на въпросните думи, Смит се приближи до Рок на сцената и му удари шамар, след което върна на мястото си и извика: "Дръж името на жена ми далеч от ш****ата ти уста". Макар продуцентите да реагираха бързо и да цензурираха случващото се, видеото вече е из цялото интернет пространство.

И въпреки че Рок успя да отиграе ситуацията изключително умело, следата е оставена.

уил смит

Буквално няколко минути по-късно, получавайки един от най-желаните призове на Академията, Уил отправи публично извинение, в което не споменава Рок, но очевидно заяви, че съжалява за действията си.

"Ричард Уилямс е яростен защитник на семейството си. Искам да се извиня на Академията. Искам да се извиня на всички номинирани колеги. Това е прекрасен момент и не плача за спечелването на наградата. Не става дума за това дали я печеля аз, става дума за всички хора", споделя той, след което изброи онези, помогнали филмът да се превърне в хита, който е.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПЪЛНИЯТ СПИСЪК С ПОБЕДИТЕЛИ ОТ ТАЗГОДИШНИТЕ ОСКАРИ

"Дензъл [Уошингтън] ми е казвал, че трябва да бъдем внимателни в най-големите моменти, защото тогава дяволът идва за нас", каза още той, преди да коментира спечелването на "Оскар" след 30 години в индустрията. "В този момент съм поразен от това, което Бог ме призова да правя и да бъда в този свят. Да обичам и да защитавам хората, и да бъда река за моя народ."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA