Нина Добрев коментира скандала от Оскарите

Звездата от "Дневниците на вампира" не присъства на церемонията, но сподели мнението си по темата.

Много звезди запазиха мълчание по отношение на скандала с Уил Смит и Крис Рок, който се разигра на тазгодишните Оскари. Именно затова голяма част от тях получиха публично посочване с пръст.

Разбира се, не липсваха и светкавични реакции в социалните мрежи, но може би най-дипломатичното изказване дойде от "нашето" момиче Нина Добрев.

"Някой от най-близкото ми семейство страда от аполеция, така че с този факт, идват и моите мисли", споделя тя в story в официалния си Instagram акаунт. "Много харесвам Крис. Не ми хареса шегата. Изобщо. Надявам се той да е добре."

Тя отбеляза и другата страна. "Харесвам Уил. Много. Не ми хареса поведението му. Не одобрявам насилието. Изобщо. Надявам се той да е добре", след което заключи: "Много харесвам Джейда. Да чуеш шега за сметка на нещо, което не можеш да контролираш, изобщо не е добре. Хора, които се подиграват с болестта ти, също. Изобщо. Надявам се и тя да е добре."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОТКРИХМЕ ЛЮБИМИТЕ BEAUTY ПРОДУКТИ НА НИНА ДОБРЕВ

нина добрев

Любимият мъж на Нина - Шон Уайт присъства на церемонията и дори се качи на сцената, за да връчи една от статуетките, но звездата от "Дневниците на вампира" не го придружи, тъй като в момента работи върху нов проект в Европа.

"Трябваше да отида в Европа, за да видя Нина. После ѝ казах, че са ме помолили да направя това и тя каза, че просто трябва да присъствам", сподели олимпийският състезател неотдавна.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA