Нина Добрев потвърди новата си връзка в Instagram

Любимата ни актриса с български произход потвърди взаимоотношенията си с професионалния американски сноубордист Шон Уайт.

Изисква се нещо повече от доверие и всеотдайност, за да повериш прическата си на някого. Ето обаче, че мъжът до любимата ни Нина Добрев е готов да остави външния си вид изцяло в ръцете на актрисата.

"Добавям към резюмето: фризьор", гласи описанието под кадъра, който звездата от "Дневниците на вампира" публикува в официалния си Instagram акаунт, потвърждавайки взаимоотношенията си с Шон Уайт. Добрев позира с чифт ножици, а след това показа и крайния резултат, който със сигурност се хареса на почти 20-те ѝ милиона последователи.

https://www.instagram.com/p/CAv_5x5g0st/

Добрев и трикратният олимпийски шампион, който се занимава със сноуборд, бяха видени да карат колела заедно в Малибу в края на март. Папараците бързо започнаха с разпространението на слуховете, че двамата са под карантина заедно в дома на актрисата. "Имат чувство за хумор и са супер авантюристични, имат и много общо помежду си", коментира тогава близък приятел на Нина. 

нина

Сноубордистът и актрисата дават старт на взаимоотношенията си няколко месеца, след като Добрев прекрати връзката си със сценариста и режисьор Гр​​​ант Мелън, а Уайт - петгодишния си романс с певицата Сара Бартел. Пожелаваме им много щастие! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA