Открихме любимите beauty продукти на Нина Добрев

Най-хубавото е, че има такива, които може да си позволите без никакъв проблем.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 октомври 2020

Не го казваме, защото е българка, а защото е истина. Където и по какъвто начин да се появи, Нина Добрев изглежда страхотно!

"Чувствам се абсолютно комфортно да излизам навън или да се появявам в социалните мрежи без грим", споделя самата тя в свое интервю. "Ще ме видите с много грим, само когато работя. Вкъщи просто оставям лицето си да диша. Сега се чувствам много по-удобно в кожата си." 

Звездата от "Дневниците на вампира" признава, че като по-млада е внимавала и често е критикувала себе си за най-различни неща като теглото, косата и кожата си, но с течение на времето е променила начина си на мислене. И все пак, как точно тя успява да изглежда страхотно? 

https://www.instagram.com/p/CDozX_fgpIs/

"С напредването на възрастта, изпотявайки се, ако не се изкъпя в рамките на пет минути, което е нещо невъзможно, тъй като фитнес залата е на повече от пет минути от вкъщи, порите ми се запушват и кожата ми става наистина странна. Едно от нещата, които правя, е да имам навсякъде кърпички за премахване на грим - в колата, в чантата, в пътния комплект. Веднага щом приключа с тренировката, почиствам лицето си."

За този елемент от рутината си Нина разчита на почистващите мокри кърпички Simple Kind to Skin, които струват по-малко от 6 долара.

https://www.instagram.com/p/CEUUlGwgu-t/

"Постоянно съм в движение и трябва да изпълнявам много задачи, така че държа продуктите си под душа и не просто мия косата и тялото си - имам цяла рутина. Горещата вода отваря порите, така че докато се къпя, използвам високоефективен нежен почистващ препарат, който прониква по-дълбоко и премахва ежедневно натрупаните мръсотии и грим."

Продуктът тук е Dior Capture Totale CELL Energy, предлагащ се за 42 долара.

https://www.instagram.com/p/CDCHe6UgfHX/

Бонус грим трик: "Винаги смесвам малко от коректора и фон дьо тена си, за да сложа под очите. Така, освен че резултатът ще бъде много по-успешен, визията изглежда доста по-естествено завършена." Кой от съветите на Нина ще откраднете за личния си beauty арсенал?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: Instagram/@nina - Paul Khoury 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA