Клоуи Грейс Морец е била подценявана в началото на кариерата си

Звездата от "Суспирия" разказва всички борби, което е трябвало да води на снимачната площадка.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 04 декември 2022

Клои Грейс Морец си припомня "борбата за власт на снимачната площадка" с по-възрастните си колеги от мъжки пол.

По време на участието си в подкаста "Reign with Josh Smith", 25-годишната актриса разкри, че понякога е била "отхвърляна" от по-възрастни мъже, с които е работила, особено ако се е опитвала да изрази идеите си.

Звездата от "Суспирия" си припомни, че е "работила всеки ден по всяка сцена" за първата си главна роля - "Кери" от 2013-а, когато е само на 14 години. "Голяма част от това да имаш главна роля в шоу или филм е, че задаваш тона на снимачната площадка", споделя тя.

бн

Клоуи казва, че не е била приемана сериозно и от някои от връстниците си, дори когато е била звездата във филма.

"В един момент вече бях работила толкова много години, почти 10 и докато продължавах да получавам все по-важни роли и растях, винаги ми беше много интересно да видя отблъскването на разни хора", коментира тя.

"По-голямата част със сигурност бяха по-възрастни мъже, които ме инфантилизираха", добави Мориц.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС ПРОГОВОРИ ЗА ПЪРВАТА РАЗДЯЛА С БЕН АФЛЕК

жбн

"Често има наистина дива борба за власт над едно младо момиче, въпреки че е работило вече над десетилетие и е било водеща сила във филмите си, но все пак е дете", категорична е актрисата. "Да се ​​налага дори да се конфронтираш с по-възрастен мъж като 14, 15, 16-годишна е наистина, наистина лудо нещо. Това донякъде ме научи как да задавам въпроси по начин, който да превърне идеите ми в реалност."

"Винаги трябваше да бъда много сладка и да бъда много спокойна в начина, по който предлагам. След това, когато пораснах, някак си стигнах до онзи момент, в който имам чувството, че познавам снимачната площадка и правенето на филми като дланта си", обобщи звездата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA