Готови ли сте за новия сезон на "Emily in Paris"?

Ще получим коледния подарък на Netflix четири дни по-рано.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 02 декември 2022

Официалният трейлър за третия сезон на "Emily in Paris" е факт и изглежда, че ще топли сърцата ни чак до голямата премиера.

Хитовият сериал на Netflix се завръща на 21 декември с Емили, от чиято уста чуваме думите "Това е най-трудното решение, което някога e трябвало да взема".

жгбхнй

Припомняме че, сезон 2 свърши с цели две предложения за работа, които объркват Емили. Особено предвид факта, че тя продължава да е в любовен триъгълник с готвача Габриел и елегантния британец Алфи.

В първия поглед към новите епизоди виждаме как Габриел казва на Емили "ти промени живота ми", докато Алфи и тя тръгват на романтично бягство във Франция.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО, КОЕТО ЗНАЕМ ЗА ТРЕТИЯ СЕЗОН НА EMILY IN PARIS

В скорошни интервюта членове на екипа и главния актьорски състав намекнаха, че решенията, които Емили ще вземе, със сигурност ще определят "нейното бъдеще във Франция".

А от официалната информация, реализирана в публично пространство, разбираме, че героинята на Лили Колинс ще продължава да се "потапя в приключенията и изненадващите обрати, които животът в Париж ѝ предоставя".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМЪТ С EMILY IN PARIS?

Самият Дарън Стар разкри, че този път желае да разкаже по-дълбоко и миналото на Емили.

"Наистина обичам как тя се вписва малко по малко във френската култура. Обичам да виждам тази еволюция и трансформация на някой, който е превърнал Париж в свой дом и как това го променя", споделя той. "Това, което наистина не сме виждали, е какво се случва с нея по отношение на хората, които е изоставила, и как това, че е емигрант за дълъг период от време, променя връзката ѝ с дома."

А да припомняме ли, че сезон 4 също е потвърден?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA